Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti is undorodtok ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is undorodtok ennyire a parotoktol a megcsalas utan?

Figyelt kérdés

Jo persze ez nyilvanvalo egy valamire valo kapcsolatban, de engem megis erdekelne.

Van olyan, aki annyira kepes egy ilyen eset utan undorodni a parjatol, hogy azt sem tudja mar elviselni hogy ha hozzaer vagy megprobalja megolelni?

2017. júl. 21. 02:43
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Megcsalas utan valamire valo emberek szakitani szoktak.
2017. júl. 21. 03:20
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Nem szoktam ilyen esetben undort érezni.
2017. júl. 21. 03:20
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kérdés?
2017. júl. 21. 04:17
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem, ugyanis teljesen kitakarítom az ilyen "embert" az életemből, szóval nem tartózkodom vele egy légtérben pláne nem ölelem. Ölelje a halál. :D
2017. júl. 21. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Jellemző. Szövegértésből a banda 90%-a bukta. Csak azt írtam, hogy nem éreztem undort, amikor ilyen előfordult. Azt nem, hogy együtt maradtam vele.
2017. júl. 21. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Ez sokkal összetettebb, mintsem egyből pálcát törjünk egy hűtlen fél felett. Undor? Természetes lenne, de vegyük már górcső alá, hogy mi vezetett a megcsaláshoz? Példának a saját esetem:

7 év házasság és egy gyermek után elhanyagoltam a feleségem, nem kicsit, nagyon. Ennek az lett a következménye, hogy egy másik férfi karjaiban kötött ki. Igen tudom nincs rá bocsánat, de én mégis leültem vele megbeszélni a dolgokat, miután kibukott a dolog. Tisztáztuk az érzéseinket a problémákat, majd együtt megoldást kerestünk rá. Azóta megérkezett a második gyermekünk és a történtek után öt éve teljes boldogságban és megértésben élünk.

Nem volt undor, hiszen én is hibás voltam a történtekbe valamilyen szinten. Tehát ne ássuk már el a másikat egyből, élve a föld alá.

2017. júl. 21. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Én magamtol undorodnek hogy egy megcsalas utan még van párom....
2017. júl. 21. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:

En is undorodnak tole.Nekem nem menne a megbocsajtas dolog sem.Ha valamkinek valami problemaja van elhanyagolom stb... elvarom h jelezze felem.ha nem tudok valtozni vessunk veget a kapcsolatnak.en ismerem

magam es megcsalas utan nem tudnek mar ra ugy nezni ahogy elotte,a szexet se tudnam ugy elvezni mint elotte.tobbet egy szavat se hinnem el.es minthogy en no vagyok.es ha a parom felrelep vagy akar szeretoi viszonyt folytatna es foleg h mastol tudnam meg lebukna.tobbet nem tudnek ferfikent ranezni.a szememben csak egy gyava alak lenne.akiben soha tobbet nem tudnek bizni.es bizalom nelkul mit sem er.En tuzbe tennem par emberert a kezem is,de csak egyszer!!egyszer eljenek vissza a bizalmammal onnantol nalam ennyi volt.ez vonatkozik a parkapcsolatra is.szoval undorodnek de idom sem lenne undorodni ha kiderulne egy ilyen,mert ugy repulne ahogy kellenne.

2017. júl. 21. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Hupsz a csalfa emberkék lepontoztak. :D

Hát sajnálom. Az igazság fáj.

4# voltam

2017. júl. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!