Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is undorodtok ennyire a parotoktol a megcsalas utan?
Jo persze ez nyilvanvalo egy valamire valo kapcsolatban, de engem megis erdekelne.
Van olyan, aki annyira kepes egy ilyen eset utan undorodni a parjatol, hogy azt sem tudja mar elviselni hogy ha hozzaer vagy megprobalja megolelni?
Ez sokkal összetettebb, mintsem egyből pálcát törjünk egy hűtlen fél felett. Undor? Természetes lenne, de vegyük már górcső alá, hogy mi vezetett a megcsaláshoz? Példának a saját esetem:
7 év házasság és egy gyermek után elhanyagoltam a feleségem, nem kicsit, nagyon. Ennek az lett a következménye, hogy egy másik férfi karjaiban kötött ki. Igen tudom nincs rá bocsánat, de én mégis leültem vele megbeszélni a dolgokat, miután kibukott a dolog. Tisztáztuk az érzéseinket a problémákat, majd együtt megoldást kerestünk rá. Azóta megérkezett a második gyermekünk és a történtek után öt éve teljes boldogságban és megértésben élünk.
Nem volt undor, hiszen én is hibás voltam a történtekbe valamilyen szinten. Tehát ne ássuk már el a másikat egyből, élve a föld alá.
En is undorodnak tole.Nekem nem menne a megbocsajtas dolog sem.Ha valamkinek valami problemaja van elhanyagolom stb... elvarom h jelezze felem.ha nem tudok valtozni vessunk veget a kapcsolatnak.en ismerem
magam es megcsalas utan nem tudnek mar ra ugy nezni ahogy elotte,a szexet se tudnam ugy elvezni mint elotte.tobbet egy szavat se hinnem el.es minthogy en no vagyok.es ha a parom felrelep vagy akar szeretoi viszonyt folytatna es foleg h mastol tudnam meg lebukna.tobbet nem tudnek ferfikent ranezni.a szememben csak egy gyava alak lenne.akiben soha tobbet nem tudnek bizni.es bizalom nelkul mit sem er.En tuzbe tennem par emberert a kezem is,de csak egyszer!!egyszer eljenek vissza a bizalmammal onnantol nalam ennyi volt.ez vonatkozik a parkapcsolatra is.szoval undorodnek de idom sem lenne undorodni ha kiderulne egy ilyen,mert ugy repulne ahogy kellenne.
Hupsz a csalfa emberkék lepontoztak. :D
Hát sajnálom. Az igazság fáj.
4# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!