Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most ez valamilyen női vicc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez valamilyen női vicc?

Figyelt kérdés
Pár napja lebukott a barátnőm,hogy csalt egy fiuval,elment fürödni,a teloját az ágyon hagyta és pont hivta a bikája,tehát bebukott,mondta a srác évek óta kapcsolatban vannak,mondtam köszönöm,hogy megmutatta mekkora ribizlivel vagyok együtt,viszont azóta a barátnőm kapar sir,stb,hogy engem szeret,most üzemzavar volt a fejemben hogy ez buta? Mással szexel stb,és engem szeret? egyik kizárja a másikat,volt valaki hasonló nevetséges és vicces szituácioban egy ilyen vicces nővel?
2017. júl. 19. 17:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, nagyon nem értelek. A párom az egyedüli, akit életemben szerettem és szeretek. Ennek egyáltalán nincs semmi köze ahhoz, hogyha mással is lefekszek. Az, pusztán szex, érzelmek nélkül.
2017. júl. 19. 18:01
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Szóval még mindig az excsajodon agyalsz, ahelyett hogy élveznéd az életet és/vagy újat keresnél. Mégiscsak kis puhapocs vagy, aki nyaldossa itt a végbelét nekünk.
2017. júl. 19. 18:06
 13/23 anonim ***** válasza:
4%

Logika meg a nők!!

Haha!

Te lenni vicces férfiú

Jókat dumáltak.persze.

Akivel jókat tudsz dumálni az a te párod mert neked való.

Veled kellett volna jókat dumálnia meg ,,olyanjólmegértjükegymást"-osat játszani.

Hát igen ezt ismerem.voltam mindkét oldalon.sajnos.

Azóta hidegen hagynak az efféle hívságok.Elmémet a hobbim és a szellemi megvilágosodás szolgálatába állítottam,gyönyörködvén kies tájak nyugalmat árasztó meghitt magányában csupán némi szeszesitalt híva utitársamul.bróáf!!!

Nevetséges?Vicces?

Szánalmas volt.voltam.senki nem nevetett.xar volt az egész.

Úgyis visszaengeded!jön a hétvége,kelleni fog egy pu@na:)

2017. júl. 19. 18:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
közös lakás volt? Na az hiányozhat neki, meg ha elvitted vacsizni, szórakozni, nyaralni, amit ő amúgy nem tehetne meg, akkor ez mind hiányzik neki, ezért kapar.
2017. júl. 19. 18:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem noi vicc, a ferfiak ugyanugy ezzel probalnak bevagodni, ha kiderul a megcsalasul.
2017. júl. 19. 18:30
 16/23 A kérdező kommentje:
kérdeztem tőle mi lesz ha megbocsátok neked? erre ő egyenlőre nem foglak megcsalni,olyan mintha poénkodott volna :-)
2017. júl. 19. 18:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak annyira női vicc, amennyire férfi vicc is.
2017. júl. 19. 18:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokan összekeverik a szeretlek szót a ragaszkodással. Ragaszkodni nem csak szeretetből lehet, hanem önzésből, társfüggőségből, stb. Lehet bevillant neki, hogy elveszíthet téged és egyedül fog maradni, mert bika ide vagy oda, lehet a bikának nem kell kapcsolat. Szóval akkor szedhetné le a facebook státuszt, így viszont nem kell.

Nem szeret téged, mert akkor nem csalna meg. Nem arról van szó, hogy az csak szex, hanem arról hogy akit szeretünk azt nem bántjuk. Ezt jegyezd meg és akkor nem kell azon agyalnod, hogy vicc vagy sem.

A reakciója alapján meg hülyének néz téged is, valószínűleg olyan ember vagy akivel bármit meg lehet tenni. Növessz tököt és zárd le ezt a csajt, hagy főjön a saját levében. Hiába mondja hogy szeret, a tettek mást mutatnak. Keress mást és lépj tovább!

2017. júl. 19. 18:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Még az egyszeri félrelépés azt mondom lehet egy hiba, amit az ember megbán. De ez egy konkrét kapcsolat volt!!

Gondolom a bikának nem kell, vagy neki is van csaja, aztán most pofára esett a kislány. Esetleg a másik se tudott rólad (akkor nem hívta volna mikor hazaért), és most ő is kirakta, igy két szék közt a pad alá esett és próbál visszamászni.

Amúgy a kötődés, a ragaszkodás az nem szerelem. Vagyis az lehet hogy kötődik hozzád, de hogy igazán nem szeret az biztos.

2017. júl. 19. 19:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Unatkozott felrekefelt. Nem voltal neki eleg erdekes
2017. júl. 19. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!