Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez valamilyen női vicc?
Figyelt kérdés
Pár napja lebukott a barátnőm,hogy csalt egy fiuval,elment fürödni,a teloját az ágyon hagyta és pont hivta a bikája,tehát bebukott,mondta a srác évek óta kapcsolatban vannak,mondtam köszönöm,hogy megmutatta mekkora ribizlivel vagyok együtt,viszont azóta a barátnőm kapar sir,stb,hogy engem szeret,most üzemzavar volt a fejemben hogy ez buta? Mással szexel stb,és engem szeret? egyik kizárja a másikat,volt valaki hasonló nevetséges és vicces szituácioban egy ilyen vicces nővel?2017. júl. 19. 17:48
1/23 anonim válasza:
Mi az, hogy a barátnőd? A volt barátnőd, nem? Ha ezután nem vágtad ki, akkor kis puhapocs vagy, aki nem is érdemel jobbat.
2/23 A kérdező kommentje:
de kirepült irtam is hogy kapar,akkor EX
2017. júl. 19. 17:51
3/23 anonim válasza:
Nem vicc, csak szerencsétlen nem csak ribizli, de hülye is. Remélem nem dőltél be neki és páros lábbal rúgtad ki. Bizalom nulla lesz, szóval nincs miről beszélni a továbbiakban.
4/23 Bence_ válasza:
Magát szereti.
Veled kényelmes vele jó a szex.
5/23 A kérdező kommentje:
persze dobtam csak hogy szeret? ez érdekes nekem.
2017. júl. 19. 17:52
6/23 A kérdező kommentje:
azt mondta nem a szexről szólt a dolog hanem jókat dumálgattak :-)
2017. júl. 19. 17:53
7/23 A kérdező kommentje:
na de persze a szexuális együttlétek számát se tudta megbecsülni
2017. júl. 19. 17:54
8/23 anonim válasza:
így kell ezt, kivágni az ilyen kis csalfa r1b4nc0t
gondolom, hogy fáj, de szard le, ez az ostoba p1cs4 nem éri meg, hogy 1 pillanatig is rágondolj...
9/23 anonim válasza:
Ha kidobtad a csajt (nagyon helyesen), akkor mit foglalkozol még vele? Egyáltalán hogyan tud még kapcsolatba lépni veled? Ehh, ne punciskodj, hanem lépj tovább. Kit érdekel már ez a levetett csaj?
10/23 A kérdező kommentje:
logikájára probálok rájönni de nem megy,azt csalom aki nem kell akit nem szeretek,ő forditva van ezzel,vagy csak enyire szőke
2017. júl. 19. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!