Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek joggal haragszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek joggal haragszom a rokonaimra? Többi lentebb

Figyelt kérdés
Tartott egy nőt a férjem nevezhetjük szeretőnek a kolleganőjével jött össze ennek már nagyából 1 éve,lebukott,ami dűhit,hogy anyósom a sogorom mindenki tudott róla és nem szóltak,nagyon haragszom rájuk,joggal? Állitólag ők nem akartak beleszólni.volt már valaki hasonló helyzetben?
2017. júl. 19. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

most ezért egy pillanatra gondolj bele:

gyereked félrelép, de elmondanád a férjének/feleségének?

az egy dolog, hogy a gyerekednek mit mondanál, de a párjának? nem hiszem.

2017. júl. 19. 17:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Férjed mit mondott a dologról?

Hogy bukott le?

2017. júl. 19. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tesóm csalná a férjét, valószínűleg én sem szólnék. Viszont tesómat kiosztanám az biztos, már csak azért is mert legyen legalább annyi gerinc az ilyenekben, hogy mást ne terheljenek vele. Az meg egyenesen szörnyű hogy falazik neki valaki. Ezt nem bocsátanám meg, ezzel ő is megalázza a megcsalt felet. De ha a férjednek megbocsátasz, (remélem nem) akkor a családjának is meg kell.
2017. júl. 20. 07:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki hogy van vele de én elmondanám a tesómnak ha megcsalná a férje. És tudom, hogy ő is ugyanezt tenné.
2017. júl. 20. 08:24
 15/17 anonim ***** válasza:
És ezek után vele maradsz?
2017. júl. 20. 08:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Hm.. Nagyon nehéz. A férjedet egyrészt nem értem, hogy miért kellett mindenkinek elmondania, még az édesanyjának (ha mindent mást is megoszt vele) rendben, de a testvérének? Én elmondanám a fiam párjának, ha megcsalná, mert ezt senki sem érdemli meg és mint nő, nem tudnám eltitkolni előle ezt. De szerintem az én anyósom nem mondaná el nekem ebben a helyzetben, és nem azért mert nem szeret, vagy mert nem rendes asszony. De nagyon megbocsátó, Ő is sok mindent elnézett a férjének, biztosan megbocsátaná ezt a fiának (még, ha bántaná is a dolog) de nem árulná el, mert valószínűleg azon lenne, hogy összetartsa a családunkat. Anyukám sem mondaná el a férjemnek azt hiszem, Ő azzal az indokkal, hogy nincs joga beleszólni. Mind mások vagyunk.
2017. júl. 20. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
14-es, ebben a történetben a tesód az, aki megcsalja a férjét és neked azt kell eldöntened, hogy elmondod e ezt a férjnek, nem a tesódat csalják. Szerintem egyértelmű, hogy a testvérének mindenki szólna. (Talán Anyukámat kivéve, aki ugye nem szeretne semmibe beleszólni, de ezen még Ő is tépelődne és talán megkérne engem, hogy én mondjam el. :D)
2017. júl. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!