Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősen molett nők jönnek be, de nem elég egy. Ezzel egész életemben nem tudtam mit kezdeni, magamat megerőszakolva próbálok monogám lenni, főleg amióta 2 gyermek apja is vagyok, de nem érzem jól magam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
38 éves 190/90 barna, rövid hajú, koromnál fiatalabbnak kinéző pasi vagyok, a teljes összeomlás szélén :)2017. júl. 8. 17:57
11/17 A kérdező kommentje:
9: szerintem sem szeretem a feleségem, mert nem vagyok házas ennek ellenére. De mégiscsak szeretem, mert nem azt csinálom, amit szeretnék.Ha félre akarnék dugni, akkor megoldanám, mint előtte. De nem.
2017. júl. 8. 20:30
12/17 anonim válasza:
Olvass utána a poliamorianak, tetszeni fog :)
14/17 anonim válasza:
Ritka tenyérbemászó egy alak vagy. Szerintem azt tehetnéd, hogy megkíméled a nőket magadtól.
15/17 anonim válasza:
szerintem meg ne fogd vissza magad.én is kapcsolatban élek .már nem a régi a vonzalom de szeretem.
félredugok mikor tehetem és eszem ágában sincs megmondani.őt nem bántom vele ,engem megnyugtat és nyugodtabb a légkör otthon.mindkettőnknek jobb igy még ha ő nem is tud róla.
amúgy én is imádom a kövér nőket de a vékonyat is és minden nőt.
dugj félre és éljetek boldogan!
16/17 anonim válasza:
Szia. Eltelt két év a kérdésed óta. Mi vàltozott azóta az életedben? Talàltàl megoldàst a gondjaidra?
17/17 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt, hogy nem szereti a feleségét, csak mert masra változatosságra is vagyna néha, attól meg szeretheti.
Hosszabb kapcsolatnál ez legtöbbször előkerülő ,megoldandó probléma !,
Én nő vagyok mégis néha vágyom változatossagra, és ettől még szeretem párom ! Ezt ő is tudja, elfogadja, megerti !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!