Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 30-as férfiak, akiket már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, akiket már csaltak meg nők? Titeket még érdekelnek a nők? Mert én ezek után csak, , használom" őket, érzelmeket táplálni irántuk, bízni bennük egyetemes hiba lenne.

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudok róla, hogy megcsaltak volna, csak egyszerűen megértettem,hogy milyenek a nők, ebből kifolyólag már nem kötődöm úgy hozzájuk. Mostani barátnőm, ha elhagyna egy pillanatig sem bánkódnék utána, jöhetne a következő. Ami a "megcsalást" illeti, engem nem különösebben zavarna, ha lefeküdne más férfival, én is minden lelkiismeret furdalás nélkül lefeküdnék más nőkkel, ha arra lenne igényem. A monogámia nem természetes. Ezerszer boldogabb kiegyensúlyozottabb életem van mióta így állok hozzájuk, mert a csajok egy idő után mindig jobban kötődnek.
2017. júl. 1. 20:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk totál igaz kedves 27%-os. Csak az a gond, hogy nem minden férfi tudja ezt ilyen lazán kezelni, hgy majd lesz más...
2017. júl. 1. 20:34
 13/21 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem tudod a csalódásodat feldolgozni, és így állsz a nőkhöz, ugyanilyen tapasztalatokat fogsz bevonzani.
2017. júl. 1. 22:27
 14/21 anonim válasza:
100%
Tisztelt Kérdező! Ez egy nagyon jó kérdés! Az előző párkapcsolatom 6 évig tartott. Úgy gondolom igyekeztem mindent megadni, a problémákat orvosolni, mégsem voltam elég jó. A szakítás nagyon megviselt és úgy gondolkodtam ahogy te is. Aztán rátaláltam egy csodálatos hölgyre, akivel már több mint két éve "nyúzzuk egymást". Nagyon szeretem!!:) Ha ő is megcsalna... Hát... Nem biztos hogy adnék még valakinek bizalmat... 31 ff
2017. júl. 2. 02:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Csalt egy exem csalt meg de ő sok pasival pedig a tenyeremen hordtam és azt mondta igazi nőnek is érzi magát. 11-es hozzászólása tetszik.

Azóta én is ezt vallom, hogy nem vagyunk monogramok és simán tudnék tartani titkos szeretőt ha lenne jelentkező.

Egyébként találtam egy csodás nőt csak ő valószínűleg csak családot akart, mert azóta hanyagol de minden más a szexen ás sok csókon, gyengédségen kívül rendben van...39/F

2017. júl. 3. 11:04
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
A fenti kérdés minden megkeseredett, nőgyűlölő férfinak szól. A kommentelő hímek kiverhetik egymásnak! :D
2017. júl. 3. 21:30
 17/21 anonim ***** válasza:
6%

Hát igen #16, valahányszor elkezdek reménykedni benne, hogy kifejlődött nálatok az érvképesség, mindig kijózanítotok. De azért kőkeményen megmondtad a nagy semmit, stand-up komédiásként még esetleg szép karriert futhatsz be...

Ment a piros kéz.

2017. júl. 3. 22:34
 18/21 anonim ***** válasza:
38%
Felesleges reménykedni! A nők nem érvelnek! Tényeket mondanak! Vagy felfogod, vagy nem! Amúgy jó, hogy „beálltál a sorba” ;)
2017. júl. 6. 00:09
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Tények :D Van, amit ők hisznek, és vannak a tények. A kettőnek pedig semmi köze egymáshoz.
2017. júl. 6. 00:20
 20/21 anonim ***** válasza:
"Mondtam"! Vagy felfogod, vagy nem! Nálad az utóbbi ;)
2017. júl. 6. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!