Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélnétek, amiért a könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélnétek, amiért a könnyebbik utat választottam?

Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatban élek. Komoly terveink vannak, de én még tanulok. Már nagyon elegem volt, hogy bármit szeretnék, egyszerűen semmire nem volt pénzem. Hiába vannak nagyon jó eredményeim, ha semmim sincs, nem motivált egyáltalán. Dolgozni nincs időm suli mellett, a párkapcsolatomnak is a végét jelentené. Meglepődtem, de egy régi ismerősöm felajánlotta, hogy ha időnként szexelek vele, akkor segít anyagilag. Rövid ideje tart, de nem érzem túl nagy áldozatnak, hogy egy nagyon rövid szexszel időnként meg legyenek oldva a problémáim. Gondolom valami nincs rendben velem. A párom felé is tudom ugyanazt nyújtani. Ja és 22l vagyok
2017. jún. 16. 08:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak letesztelte mielőtt választ mondana az ajánlatra hogy a "közharag" hogyan vélekedik az ilyen melóról?
2017. jún. 16. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne mennyit fizet, de komolyan! Jöhet akár privi is!
2017. jún. 16. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Szánalmas. Hányszor írod még ki ezt a kamu kérdést?
2017. jún. 16. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
fake.
2017. jún. 16. 18:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Ri..b@nc.
2017. jún. 16. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!