Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek, amiért a könnyebbik utat választottam?
Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatban élek. Komoly terveink vannak, de én még tanulok. Már nagyon elegem volt, hogy bármit szeretnék, egyszerűen semmire nem volt pénzem. Hiába vannak nagyon jó eredményeim, ha semmim sincs, nem motivált egyáltalán. Dolgozni nincs időm suli mellett, a párkapcsolatomnak is a végét jelentené. Meglepődtem, de egy régi ismerősöm felajánlotta, hogy ha időnként szexelek vele, akkor segít anyagilag. Rövid ideje tart, de nem érzem túl nagy áldozatnak, hogy egy nagyon rövid szexszel időnként meg legyenek oldva a problémáim. Gondolom valami nincs rendben velem. A párom felé is tudom ugyanazt nyújtani. Ja és 22l vagyok
Azért a párodnak elmondhatnád, hogy egy aktívan tevékenykedő ku vával él együtt. Hadd döntse el, hogy akarja -e ezt vagy sem.
2017. jún. 16. 08:51
2/15 anonim válasza:
A munka a parkapcsolat veget jelenti, de a k_rvalkodas nem?
Amugy a megfogalmazas eleg trollgyanus.
2017. jún. 16. 08:55
3/15 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel gond.
2017. jún. 16. 09:13
4/15 anonim válasza:
Mondd el szépen a párodnak, hogy prosti lettél, majd ő eldönti, hogy neki belefér-e a kapcsolatba, vagy úgy kihajít, mint macskát... Ha ennyire kokoky terveitek vannak, gondolom az őszinteség sem gond és nem fogsz a másik előtt titkolózni.
2017. jún. 16. 09:37
5/15 anonim válasza:
Ó te szegény!
Aztán ha a "tanulásnak" vége (lesz az még pár év, addig se kell dolgozni), akkor mi lesz? Qurválkodsz tovább, hogy nehogy megviselje a párkapcsolatod, ha dolgozol?
Gyes mellett is ideális munka, dolgozhatsz otthonról. Minden faxa!
A pasid még sose kérdezte, hogy neked miből telik luxuscikkekre? Vagy tudja, de nem zavarja?
2017. jún. 16. 09:40
6/15 anonim válasza:
Azon túl hogy sajnálom a párodat engem ne zavar amit csinálsz amíg nem vered a melled hogy te ugyan nem vagy ku.rva. A képmutatást nem szeretem.
2017. jún. 16. 09:55
7/15 A legrosszabb válasza:
Azt ugye tudod, hogy csiribí-csiribá, prostituált lettél? Ráadásul kikéred magadnak, hogy nem, ráadásul a szerencsétlen hapsid mit sem sejt, hogy "időnként" a síkosító másik pasas spermája. Remek-remek, bravó! Tök megéri a mai nőkkel párkapcsolatba kerülni...
2017. jún. 16. 10:26
8/15 anonim válasza:
Én már meg sem lepődök ezen, rengeteg dolgozni, lusta, türelmetlen, nagyra vágyó fiatal lányka lesz prosti. Isten őrizz egyébként,hogy megvárd,amíg befejezed a sulit,aztán elhelyezkedsz és megveszed azt amire vágysz tisztességesen, nem inkább használja más is a tested, végül is megéri a mit tudom én milyen márkájú táskákért stb.-ért. Sebaj, látom már,hogy a rosszlányokon a fiatal lányok kategória egy taggal bővülni fog.
2017. jún. 16. 10:48
9/15 anonim válasza:
Hányinger.
2017. jún. 16. 11:18
10/15 anonim válasza:
Rövid idő alatt (egy héten belül) ez már legalább a harmadik 20-25 éves csaj, aki prostiként keresi a kenyerét.
Nos, valaki erre a kérdésre érkező válaszokra veri vagy valóban egy lányt tisztelhetünk személyedben, aki kuncsaftokat keres?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!