Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti elítélnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elítélnétek egy lányt, ha megtudnátok, hogy korábban sugar baby volt?

Figyelt kérdés
Vagy mindegy lenne? Esetleg örülnétek, hogy megbízik bennetek annyira, hogy ezt elmondja?

2017. ápr. 19. 15:17
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
77%
Úgy érted prosti... érdekes kifejezés a k.vára.
2017. ápr. 19. 15:28
 2/41 A kérdező kommentje:
Azért szerintem ez nincs olyan durva, mint egy prosti. Remélem.
2017. ápr. 19. 15:29
 3/41 anonim ***** válasza:
Nem ítélném el, viszont a véleményem meglenne róla.
2017. ápr. 19. 15:35
 4/41 anonim ***** válasza:
33%
Pénzért raktad szét a lábad gyakorlatilag magyarul kifejezve. Akkor csak prosti? Az,hogy te most teszem azt havonta kértél 600 ezret ugyan olyan prosti vagy,, illetve voltál,aki a lakásán fogadva kér 15-20 ezret/óráért. Egyébként nem hiszem,hogy elítélném, azaz, megdicsérni nem dicsérném meg, de nem érdekel a múlt, velem milyen lenne az érdekelne.
2017. ápr. 19. 15:35
 5/41 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem van aki nem tudja mit jelent a sugar baby ezért leírom. Pénzért vagy egyéb juttatásért (ékszer, kocsi...) van együtt valakivel. Gyakorlatilag egy kitartott. Fizeti az öreg gazdag bácsi az egyetemet vagy a ruhákat utazást stb.

Nemm ítélem el az ilyet, fiatalon könnyű hibázni. De páromként nem tudnám elképzelni, csak barátként az illetőt. Nem menne a szex mert arra gondolnék, hogy hát igen ezt már pénzért is csinálta.

2017. ápr. 19. 15:36
 6/41 anonim ***** válasza:
78%

Nem állok szóba sugarfertőzött nővel D:. Mindegy milyen hatásfokkal alakítod az elbszott idődet pénzzé, a prostitúció az prostitúció.

30/f

2017. ápr. 19. 15:36
 7/41 anonim ***** válasza:
69%

Pénzért kefél érzelmek nélkül. Vagyis prosti.

Nem kell ahhoz kiállni a kocsisorra. Annyi a különbség, hogy más a klientúra.

Ha ez kiderül a csajról, akkor kuka. Az igen "sugar baby" pont az, aki luxusért és kényelemből pucsít. Ennél még az utcasarki qurva is jobb, mert róla elhiszem, hogy a pillanatnyi kényszer vitte rá, velem meg nem a pénzem miatt van.

2017. ápr. 19. 15:37
 8/41 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha el se mondom a későbbiekben?
2017. ápr. 19. 15:37
 9/41 anonim ***** válasza:
69%
Mélyen kussolj róla. Ha esetleg kiderül (ki fog) azonnal dobva leszel. A prosti az prosti. Akárhogy szépíted. Az vagy.
2017. ápr. 19. 15:42
 10/41 A kérdező kommentje:
Értelmes lány vagyok, nem pedig prosti. Nem vagyok plázacica se, de a jó tanulmányi eredmények tartása mellett nem lehet dolgozni is, az kikészít. A szüleim se támogatnak, nekem viszont vannak igényeim. Ő pedig egy nagyon szimpatikus, nagylelkű férfi. Most nincs normális kapcsolatom, de ezek szerint ezt sokan nem tolerálják.
2017. ápr. 19. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!