Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti elítélnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elítélnétek egy lányt, ha megtudnátok, hogy korábban sugar baby volt?

Figyelt kérdés
Vagy mindegy lenne? Esetleg örülnétek, hogy megbízik bennetek annyira, hogy ezt elmondja?

2017. ápr. 19. 15:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
30%

Nyilván nem normális dolog ez és szerintem ez egy rossz döntés, de szerintem érdemes lenne nyílt lapokkal játszanod, persze ne kezd ezzel. De én mindenképpen értékelném ha a lány ezt bevallaná nekem, ha ennyire bízik bennem. Lehet velem van a baj, de én nem az alapján ítélek meg valakit, hogy miket csinált régen vagy mekkorákat hibázott hanem, hogy velem milyen. Azon már úgysem változtathat ami a múltban történt.

Meg ha eljutok valakivel odáig, hogy úgy érezze ezt elmondhatja nekem akkor valószínűleg már nem fogom csak úgy kiadni az útját vagy megalázni.

Most én belegondolok, hogy tegyük fel egy öreg milfet kéne dugnom, hogy gondtalan diákéveim legyenek lehet belemennék. Bár én anyagilag szerencsére nem szorultam rá ilyesmiére még dolgoznom sem kellett soha, de a legtöbb csoporttársamat nem támogatják a szülei. Szóval én ezt valamilyen szinten megértem. Mondjuk én amúgy is szeretek elveszett lelkeket pátyolgatni, a gyengéim az elesett vagy problémás lányok... Szóval én nem ítélnélek el de nem is dicsérnélek meg érte, ahogy senki sem. Köztünk szólva a legtöbben elküldenének a francba :)

2017. ápr. 19. 21:27
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

24-es vagyok

Én is voltam egyetemista, nekem sem jutott koli, engem sem támogattak otthonról, mégse szo.pkodtam senki faxát, hanem laktam 5 másik lánnyal albiban. Vidéki egyetemet választottam a költségek miatt. diákhitelt igényeltem és mivel jó volt az átlagom, tanulmányi ösztöndíjat is kaptam. Ezekből, ha szerényen is, de megéltem. Nem volt bőrtáskám, bőrcipőm, luxusruháim, autóm, nem buliztam menő klubokban, nem tudtam tízezreket sminkre, fodrászra, szolira költeni, ez igaz.

azért nehogy kitalálják már egyes válaszolók, h az egyetemisták élete a luxusról kell hogy szóljon ésha erre nincs keret, akkor rendben van, hogy egy leendő óvónő vagy tanárnő vagy jogi szakember vagy pszichológus, gyermekorvos kuurvának áll évekre.

2017. ápr. 20. 10:11
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
"Sugar baby", hagyjuk már, legalább magadnak ismerd be, hogy k..rválkodsz... az biztos, hogy megvannak az előnyei és a hátrányai a dolognak, az előnyökkel már nyilván tisztában vagy, a hátrányok meg majd akkor jönnek, ha mondjuk normális párkapcsolatot szeretnél, vagy ha a múltad miatt nem tudsz elhelyezkedni a diplomáddal...
2017. ápr. 20. 10:52
 34/41 anonim ***** válasza:
65%
Ha egy egyetemista lány hozzámenne egy gazdag, idősebb, mondjuk 49 éves pasihoz, azért, hogy biztosítva legyen az egyetemi létének az anyagi háttere, és már előre tudná, hogy a végzés után elválik tőle, akkor ez, ugye semmiben sem különbözik a sugar baby státusztól?
2017. ápr. 20. 10:57
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ha nem szerelemből, hanem érdekből házasodik valaki, az ugyanolyan gáz és undorító. Attól, h papíron legitimizálják a viszonyt, attól még ugyanúgy kva a csaj. Lásd a külföldön dolgozó prostikat, akiknek a strici a "párjuk", így hivatkoznak rá a nyilvánosság előtt. Na aza kapcsolat is csak névleg párkapcsolat, valójában egy egész másfajta viszonyt fedez.
2017. ápr. 20. 11:23
 36/41 anonim ***** válasza:
74%

Egyetértünk. Akkor a következő kérdésem, hogy hol van az erkölcsi határa annak, ha valamit érdekből csinálunk? Nagyon nehéz megmondani. Az ember gyakran köt kompromisszumokat, és egyszerű a megítélése, ha mindennapos dolgokról van szó. A legnehezebb meghúzni a határt. Mindenki megtalálja a fölmentést a maga számára.

Ha Vajna Tímeát megkérdeznéd, hogy szerinte van-e különbség közötte és a kérdező sugar baby között, erősen föl lenne háborodva. Pedig mindannyian érezzük, hogy egy 70-es, kövér filmügyi biztosba nem szerethetett bele szívszerelemmel. Ugyanakkor nincs az a színes hetilap, amelyik ezzel kapcsolatban egy szót is le merne írni. Akkor azok az újságírók is? Bizony. És ez csak egy példa.

Szóval, ilyen a világ.

2017. ápr. 20. 13:23
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
32-esnek igaza van. Ellehet végezni az egyetemet k..válkodás nélkül is, szerényebben élve,de ellehet, tiszta marad a lelkiismerete, később meg amiket elmulasztott (divatos ruhák, néha egy menő buli, utazás stb.) Be tudja pótolni,amikor van egy jól fizető állása. A másik dolog rengeteg férfi van,aki egyetemen tanul és sokan közölük közel sem pénzesek, mégis elvégzik az egyetemet és még csak lehetőségük sincs,hogy "támogassák" őket. Ez hogy lehet? Úgy,hogy nem kell összecsinálnia magát az embernek ha van előtte egy kis akadály, fel kell venni a kesztyűt és küzdeni. A bátyám is elvégezte az egyetemet, őt sem támogatta senki, anyám nem is igen tudta volna, egyedül nevelt kettőnket. Még egy dolog, lehet,hogy hülyeséget írok, de szerintem 10-8 ilyen "támogatott" lány nem igen fejezi be az egyetemet. Minek? Úgy is lesz valami kanos gazdag vén ember, aki fizeti a dolgait, ha meg már ráunnak, akkor bővül eme hölgyekkel a lakásos prostik sora. beszélgettem én már örömlányokkal, az egyik bevallotta,hogy inkább csinálja ezt,mint,hogy pl. egy gyárban lehúzzon 3 műszakot, a másik gyermek kardiológus szeretne lenni, ezt kb. két éve mondta, még mindig hirdet, a harmadik testnevelés tanárnőnek készül vagy 3 éve. megtalálható ma is a hirdetése. Ezek közül egyik sem fogja elvégezni azt amit mondtak, ahhoz tenni is kellene valamit, de felvenni a telefont, majd fogadni a vendéget könnyebb.
2017. ápr. 20. 16:04
 38/41 anonim ***** válasza:
73%
Milyen cuki kifejezés a k€rvára.
2017. ápr. 20. 17:24
 39/41 anonim ***** válasza:

Nagyon szép eufemizmus, de ettől még ez egy hosszú távú prostitúciós szerződés. Prostituálttal pedig nem járnék.

És ha később derülne ki, akkor x év után ugyanúgy kidobnálak, sőt. Érdemes az elején tisztázni az ilyeneket.

2017. máj. 1. 13:08
 40/41 anonim ***** válasza:
48%
#27: akkor ezért van több lány az egyetemeken, mint fiú? Kíváncsi vagyok, hogyan boldogulnak a silány anyagi helyzetben lévő fiúk.
2017. máj. 1. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!