Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy olyan sok nö gyerekkel megbocsátja a férjének a szeretőt, amikor nem függ tőle anyagilag, hogyhogy le tud vele ujra feküdni?
A bizalommal nagy gondok voltak az elején amikor folytattuk. Sokszor hangot is adtam neki mit gondolok, hogy éppen hol volt amiért késett pl. Ebből nagyon sok vita volt, így elnyomtam magamban és nem agyaltam rajta, hogy éppen csalhat megint. Meg kell neked mondjam, ma is van hogy átfut az agyamon mi van, ha... de próbálom elhessegetni a gondolatot. Tudom furán hangzik ez, de ezt az idő fogja gyógyítani meg az ő hozzá éllása és bizonyítása. Azóta rájöttem, hiába féltékenykedek, hiába ellenőrizgetem, mert ha megakar csalni úgyis megcsal, nem rajtam fog múlni. Nem azon fog múlni, hogy kutakodok-e vagy kérdőre vonom.
Egy szónak is 100 a vége, mint írtam, semmi sem olyan mint régen, a bizalom sem. De én nagyon igyekszek hinni és bízni. Ez kettőnkön múlik, egyedül nem megy. Ha egyfolytában bizalmatlan lennék becsavarodnék...
Nekem nem volt a szex-el gond miután lebukott, de tényleg. Nem azt mondom, nem futott át az agyamon hogy a másik nővel mit csinálhatott, de én konkrét undort nem éreztem. Nyilván nem repdestem az örömtől, de sokkal jobban elfoglalt az, hogy én többet nyújtsak neki az ágyban mint a másik nő. Én nekem fontos volt, hogy jobb legyek, és velem legyen jobb ne a szeretőjével.
Ha anyagilag nem is függ tőle, attól még érzelmileg függhet.
Meg amúgy is, egyszerűbb maradni és beletörődni a helyzetbe, mint egy (v. több) gyerekkel költözni, válni, aztán egyedül nevelni a gyereke(ke)t, stb... A legtöbben inkább csak lenyelik a békát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!