Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az oka annak, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy olyan sok nö gyerekkel megbocsátja a férjének a szeretőt, amikor nem függ tőle anyagilag, hogyhogy le tud vele ujra feküdni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 21:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolso és mi van a bizalommal?Honnan tudod hogy nem csinalja most is ,csak sokkal okosabban?Csak azt ne ird,hogy lebukna,ha most is csalna,mert azt te is tudod,hogy az elsö ilyen mennyire elövigyázatos lesz az ember...
2017. jún. 15. 15:46
 12/27 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés,utolsó utána hogyan feküdtél le vele megint,nem hiszem el,hogy közben nem gondoltál arra,miket csinált azzal a növel az ágyban,meg utána veled is?Erre hogyan lehet nem gondolni?
2017. jún. 15. 15:50
 13/27 anonim ***** válasza:
40%

A bizalommal nagy gondok voltak az elején amikor folytattuk. Sokszor hangot is adtam neki mit gondolok, hogy éppen hol volt amiért késett pl. Ebből nagyon sok vita volt, így elnyomtam magamban és nem agyaltam rajta, hogy éppen csalhat megint. Meg kell neked mondjam, ma is van hogy átfut az agyamon mi van, ha... de próbálom elhessegetni a gondolatot. Tudom furán hangzik ez, de ezt az idő fogja gyógyítani meg az ő hozzá éllása és bizonyítása. Azóta rájöttem, hiába féltékenykedek, hiába ellenőrizgetem, mert ha megakar csalni úgyis megcsal, nem rajtam fog múlni. Nem azon fog múlni, hogy kutakodok-e vagy kérdőre vonom.

Egy szónak is 100 a vége, mint írtam, semmi sem olyan mint régen, a bizalom sem. De én nagyon igyekszek hinni és bízni. Ez kettőnkön múlik, egyedül nem megy. Ha egyfolytában bizalmatlan lennék becsavarodnék...

Nekem nem volt a szex-el gond miután lebukott, de tényleg. Nem azt mondom, nem futott át az agyamon hogy a másik nővel mit csinálhatott, de én konkrét undort nem éreztem. Nyilván nem repdestem az örömtől, de sokkal jobban elfoglalt az, hogy én többet nyújtsak neki az ágyban mint a másik nő. Én nekem fontos volt, hogy jobb legyek, és velem legyen jobb ne a szeretőjével.

2017. jún. 15. 15:59
 14/27 anonim ***** válasza:
63%
Még annyi, hogy lehet hogy ez túl lazának meg egyszerűnek tűnik, de nem az. Megviseli az embert, főleg az elején. Embere válogatja, hogy valaki ezt bevállalja-e ezt a nyomást vagy nem. Én bevállaltam mert szeretem ezt a férfit. Az, hogy megérte-e az majd kiderül, én eddig nem panaszkodom, nem vesztettem hogy megbocsájtottam.
2017. jún. 15. 16:05
 15/27 A kérdező kommentje:
hu te tényleg más vagy mint a többi nő.Nem tudsz nekem még egy olyan nőt mutatni aki ha megint le kéne vele feküdni közben nem arra gondolna miket csinált a másik nővel,és hogy most is rá gondol e éppen...gratula hogy te ezt igy ki tudod iktatni a gondolataidbol...
2017. jún. 15. 16:16
 16/27 anonim ***** válasza:
Egyébként honnan ez a kérdés? Megcsaltak?
2017. jún. 15. 16:20
 17/27 A kérdező kommentje:
egy barátnömet csalták nagyon sokáig nagyon durván.A fecebookon lebukott különben még évekig csinálta volna mellette.És nagyon durván bukott le,szex leirva reszletesen,leirva,ahogyan átverte,tehát minden minden ami 1 év alatt törtent.A baratnőm megbocsátott csak sazkitson.
2017. jún. 15. 16:39
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha anyagilag nem is függ tőle, attól még érzelmileg függhet.

Meg amúgy is, egyszerűbb maradni és beletörődni a helyzetbe, mint egy (v. több) gyerekkel költözni, válni, aztán egyedül nevelni a gyereke(ke)t, stb... A legtöbben inkább csak lenyelik a békát.

2017. jún. 15. 16:53
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a barátnőd megbocsájtott. Őt nem kérdezted miért bocsájt meg, és hogy mikre gondol szex közben?
2017. jún. 15. 17:07
 20/27 A kérdező kommentje:
nem.mar ne haragudj,de szerintem te magad se tudtad ezt megbocsajtani.azert vagy ideges......
2017. jún. 15. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!