Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az oka annak, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy olyan sok nö gyerekkel megbocsátja a férjének a szeretőt, amikor nem függ tőle anyagilag, hogyhogy le tud vele ujra feküdni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 21:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%

Ehhez vannak szokva.

Másrészt hidd el a nő se lesz már utána hűséges.

2017. jún. 14. 21:29
 2/27 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor is függnek egymástól anyagilag, ha nem úgy látszik. Nem könnyű helyzet ez.
2017. jún. 14. 21:42
 3/27 anonim ***** válasza:
58%
Vannak ilyen gusztusú nők.Nekem nem lenne, Pláne, hogy a bizalmammal is visszaélt.
2017. jún. 14. 21:43
 4/27 anonim ***** válasza:
5%
Sajnos nekem sem menne. De lehet én sem válnék...
2017. jún. 14. 21:59
 5/27 A kérdező kommentje:
utolso.akkor mit tennel?
2017. jún. 14. 22:10
 6/27 anonim ***** válasza:
60%
Engem megcsalt, amikor a kicsi féléves volt (a nagy 2 és fél). Most mit kellett volna tennem? Váltam volna el? Inkább próbáljuk megoldani a gondokat, mivel azért nyilván velem is vannak. Én sem függök tőle anyagilag, de a dolog ennél összetettebb. Nyilván ezt sokan nem értik meg.
2017. jún. 14. 22:14
 7/27 A kérdező kommentje:
de hogy feküdtel le vele utana?mire gondoltal?nem arra mit csinalt a masik növel szex közben?azota hogy vagytok?boldog vagy?
2017. jún. 14. 22:34
 8/27 anonim ***** válasza:
63%

Ha maga a tudat, hogy volt együtt más nővel visszatartana annyira, hogy utána ne tudjak vele lennie, akkor egy szűz pasi kellene.

Nem mondom, hogy utána azonnal minden olyan volt, mint előtte. Rengeteget beszélgettünk, megpróbáltuk egymást megérteni. Én azt az egyet kértem tőle, hogy mondja meg, hogy érzelmileg kötődött-e a másik nőhöz. Azt mondta, hogy nem, de persze ennyi nekem sem volt elég. Azt vártam, hogy bizonyítson. Például akarja megoldani a gondokat, ne csak én. Szerencsére rengeteget javult a kommunikációnk és már látom, hogy mi nem volt jó és szerencsére már ő is látja.

Próbáljuk elkerülni, hogy odajussunk megint. Nekünk jobb a kapcsolatunk mint valaha, igaz 2 év eltelt.

3 dolog nagyon kellett hozzá :

- érzelmi kötődés

-részéről a hiba beismerése és FELISMERÉSE

-részemről a megbocsájtás és megértés

Hogy hogyan tudok lefeküdni vele? Szeretem és ő is szeret, hibákat követTÜNK el, bár a válás lett volna a legnagyobb.

2017. jún. 14. 22:51
 9/27 anonim ***** válasza:
96%

Én nem tudnék vele lefeküdni.

A környezetemben három eset is van, ahol a megcsaló, olyan betegséget adott át az asszonykának, ami élete végéig elkíséri és még az óvszer sem véd ellene.

Én tuti, hogy nem kockáztatnám meg. Fúj

2017. jún. 15. 06:04
 10/27 anonim ***** válasza:
90%

Ahhoz hogy egy nő megbocsájtson egy félrelépést, ahhoz nem kell gyerek.

Nézd, ez a megbocsájtás ez egy olyan téma amiben sosem lesz egyetértés a válaszadók között. Van akinek belefér az hogy megbocsájtson 1 ilyen dolgot, van akinél kapásból szakítás/válás lesz belőle. Nem vagyunk egyformák, ettől szép a világ.

Tudod, én nem hirdetem azt, hogy meg KELL bocsájtani, vagy el kell nézni. Mindenki intézze úgy, ahogy akarja, egyikre sem beszélnék rá senkit, de én is megbocsájtottam és nincs még gyerekünk.

Én azt gondolom az élet nem fekete-fehér, és nem egyszerű. Nálunk több gond is volt mikor az akkor még barátom szeretőt keresett és talált magának. Aztán lebukott.

Nem mondom hogy minden férfi egyforma, de én azt gondolom nekik ez "nem olyan nagy dolog" vagy hogy is fogalmazzak. Mármint az hogy félrelépett.

Én is nagyon kiborultam mikor kiderült, de megbeszéltük a dolgokat. Mérlegeltem, végig gondoltam az indokokat, mi vezethetett idáig. Sok minden, amit ha leírnék, sokak megbotránkoznának. Pl. a férjem szüzen jött össze velem, semmi tapasztalata nem volt, többek között ezt is figyelembe vettem amikor úgy döntöttem megbocsájtok. Én nem hiszek benne, hogy egy pasas leéli az életét egy p.unciban. Sokak ezt elítélik hogy így gondolom, de vállalom, hogy emiatt is voltam elnézőbb. Ez csak 1 indok a sokhoz.

Megbocsájtani lehet, felejteni sosem. Egy ilyen dolog után semmi sem a régi. Én szeretem őt, és annak ellenére hogy megcsalt TUDOM, hogy ő is szeret engem. Ezért nem dobtam ki. Más biztosan nem így tette volna. Én adtam ennek még egy esélyt. Egyet, és nem többet.

2 év telt el azóta. Ma már a felesége vagyok. Egy ujabb lebukás a váláshoz vezetne. Ebben biztos vagyok. Már máshogyan látnám a dolgokat. Ha újra megcsalna, azt jelentené hogy nem élt a lehetőséggel, nem tartotta magát ahhoz amiket megbeszéltünk és tisztáztunk. Lefektettük néhány szabályt 2 éve akkor...ha felrúgná, mehetne amerre lát. De azt éreztem kell még egy esélyt adnom, még ha nehéz is. A folytatás leginkább pedig az ő kezében van él-e vele vagy nem.

2017. jún. 15. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!