Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve elkövetett bűnre fény fog derűlni mit tegyek?
Én most nem firtatnám az erkölcsösségedet, mert nem... Azt megteszik itt sokan mások helyettem. Kicsit túlzás is.
Nem ez volt a kérdés.
Az én kérdésem, hogy tud-e róla más? Kiderülhet ez harmadik fél részéről is esetleg? Vannak bizonyítékai a pasasnak?
Én nem mondanám el, hiszen nem biztos még, hogy odamegy dolgozni és igen, elég ciki ezt most benyögni, pont amikor lerí, hogy "inkább tőlem tudja meg, mint tőle" alapon voltál ilyen őszinte.
Akármennyire erkölcstelen, ha lebuktat a pasas, de tudom, hogy nincs bizonyítéka, sem ember, aki megerősíteni a sztoriját én gerinctelenül tagadnék a helyedben. Ez az első lehetőség.
A második az, amit valaki már írt. Meghunyászkodsz, elmondod, hogy megtört a terhességed és felhozta benned a múltat a felemlegetett név. Emlékszik-e a kapcsolatotoknak arra a rossz szakaszára. Sajnos az a helyzet, hogy akkoriban félreléptél. Zokogás, könyörgés, lábcsók, majd hátsó nyalás, ha megbocsát!
A harmadik lehetőség pedig az, hogyha jóban vagy a harmadik féllel, akkor leülsz vele egy kávé mellé és elmondod neki, hogy az a helyzet, hogy a párod ahhoz a céghez menne dolgozni, ahova ő. Nem volt szép, amit tettél annak idején vele, de várandós vagy, 11 éve együtt vagytok, értse meg, hogy neked mellette a helyed és könyörögj neki, hogy ígérje meg, hogy megtartja a titkotokat!
Ha ők ketten jóban vannak, akkor az ő érdeke is a titoktartás. Ebben az esetben már csak attól félnék, hogy egy részeges céges vacsorán kotyogja ki azt, amit nem kellene.
Nagyon gyorsan keresd fel a harmadik felet és mondd el neki mi van. Hátha megsajnál és titkolózni fog ő is.
Viszont simán zsarolhat téged ezzel akármikor a jövőben..
Á nem is tudom.
Nem mondanék semmit.
Tudja a 3. Is hogy volt férjed, mikor lefeküdtél vele gondolom. Szerintem nem fogja felhozni.
Lapíts és sunnyogj, én ezt tenném. Akárkitől is tudja meg a férjed, fel fog merülni benne a szakítás.
Ha hazudtál, mondhatod neki, hogy nem akartad, hogy neki is fájjon, mert olyan boldogok voltatok.
Ha te mondod el, az őszinteségeddel mentheted magad..
Igazából szerintem ebből válás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!