Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve elkövetett bűnre fény fog derűlni mit tegyek?
Hát jó vége lehet, hogy nem lesz, de nem feltétlen dicsekszik el ez az xy a dologról. Az őszinteséggel van a legkevesebb dolog, a hazugságot fenn kell tartani.
30/f
Tedd azt amit mások szoktak. Hárítsd rá a felelősséget.
Példamondatok:
"Nem törődtél velem eleget"
"Nem éreztem magam nőnek" (Ez a "vadászösztön" férfihárítás női megfelelője)
Te jó ég! Gyönyörű sztori, imádlak! Köszönöm neked, hogy ezt leírtad!
Te magad egy személyben reprezentálod a társadalmi keresztmetszetet és a házasságok valóságát, esszenciális mértékben tömörítetted nekem a lényegét. Példa értékű történet, rettenetesen korrekt, tű pontos rajza ez a mai korszellemnek.
Még egyszer köszönöm.
Akkor gondolkoznatok amikor kene, de akkor mindnek , legyen az nő vagy férfi csak a szexen jar az esze.
Ha úgy gondolod hogy meg tudna, mond el neki ha nem akkor hagyd , ne háborgatsd a múltat.
Bár ha szólsz neki , tudni fogja hogy miért csak most mondod el.
Csak egy kérdés de mindenkihez szólna, egyesekben miért nincs tartás az ilyenekhez mint ez?!
Ja várjál. Két éve elkövetett bűn....3 év és elévül.
30/f
Elárultad. Sírva, térden állva, megalázkodva esedezz a bocsánatáért. A legrosszabb eset, hogy egyedül fogod felnevelni azt a kölyköt. Ne most legyen benned női tartás és büszkeség, mert azt akkor eldobtad.
Hason csúszva valld meg töredelmesen a bűnödet és rendeld alá magad az ítéletének. Ha megajándékoz a kegyelmével, akkor lesztek újra azonos szinten.
Vagy elmondod, vagy nem, te döntöd el. Ha két évig bírtad, akkor szerintem menni fog még 10 évig, hiszen ha jól látom, csak azért aggódsz, hogy most közel került a lebukás. Ha a másik faszi nem köp (márpedig nem akar nagy pofon kisgazdája lenni), akkor nem fog kiderülni. Kérdés, hogy te megbirkózol-e a lelkiismereteddel vagy sem, igaz a leírásod alapján most sem az szólalt meg. Szerintem nem fogja jól viselni, pláne ha rájön, miért is MOST mondod el, nem korábban...
Amúgy a legszomorúbb az egészben, hogy nem a te eseted az egyetlen ilyen, ahol a férfi külföldön próbálja összekalapálni a házra meg életre valót, asszonykája meg unalomból hempereg mással.
Engem megcsalt a volt férjem,nagyon megalázva, elárulva éreztem magam.El is váltam.
Talán furcsa lesz, de azt tanácsolom, ne mondd el.Amit nem tud az ember az nem fáj.
Annak a pasinak meg miért lenne érdeke, hogy elmondja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!