Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel magyarázható ez?
Nem tapasztalatból beszélek, de szerintem ez teljesen logikus.
Két, hasonlóan gondolkodó ember, egymásra talált, őszinték tudtak lenni egymással és közösen kerekedtek felül a társadalmi elvárásokon.
Ismerni kéne őket és a helyzetet, így csak találgatás részemről ( tapasztalatból nem tudok írni):
A - nem hiszem hogy szerelmesek, szerintem rájöttek, hogy jól megvannak egymással így is, esetleg közben másokkal is kipróbálhatják magukat, nem akarnak komolyan tervezni egymással,de inkább együtt maradnak, hogy mégse legyenek egyedül. ( alias "nyitott kapcsolat")
B - ez most még csak első lépcsőfok, a tagadás, hogy ez így teljesen jó, aztán később úgy is szétmennek ( hasonló motivációja mint az A-nal, nem akarnak egyedül lenni)
C - azért, mert tanultak a hibából és így látják, hogy nem éri meg félremenni ( ennek kevesebb esélyét látom ebben a helyzetben, ez inkább komolyabb kapcsolatnál lehet igaz, de nem 2 hónap után)
Aztán lehet van még több opció, nekem most csak a fentiek jutottak eszembe.
A megcsalas utan valoszinuleg rajottek, hogy egymast szeretik, az a bizonyos mellekvagany nem ugy reagalt dolgokra, nem ugy nezett stb, es megerositest talaltak abban ezaltal, hogy egymas melle valoak.
Ugy kb ennyi :)
Lehet, hogy ilyen drasztikus lépés kellett ahhoz, hogy megbeszéljék a dolgokat. Bár én nem tudom, hogy a bizalom hogy tudott megmaradni.
Ha viszont jó hallgatóság vagy, és benned megbíznak, akkor simán rákérdezhetsz erre is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!