Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel magyarázható az barátom eltűnése?
Elkezdtem ismerkedni valakivel és egyszerűen csak eltűnt, kb. 3 hétig folyamatosan találkozgattunk késő este, s hajnalba is, írtam neki levelet, hogy lenne kedve találkoznia egy X helyen, nem válaszolt 1 nap múlva újra írtam szintén nem, eltelt 3 nap megkérdeztem hogy használja-e még a FB-t, a telefonszámát ha hívom azonnal azt mondja, hogy ''Ezen a számon előfizető nem kapcsolható (korábban fel tudtam hívni). Ugyanúgy ismerősöm FB-n a szüleit és barátait még nem ismertem csak őt. Már több, mint egy hónap eltelt azóta, hogy nem válaszolt, néztem az ''Eltűntekért Megoszthatod'' nevű oldalon de nem láttam őt ott. Most ilyenkor mit lehet csinálni?
szóval hiába írok neki végtelen számú üzenetet, ezek nem kerülnek elolvasásra, a találkozások alkalmával jól kijöttünk azt mondta még nem volt ilyen komoly párkapcsolata soha és örül, hogy végre valakivel lehet..
kérdezd meg a mentőket ill a rendőrséget
balesete is lehetett vagy lesittelték
*mármint barát.
Férfiak esetében egyébként szerintem gyakoribb, hogy így zárnak rövidre egy kapcsolatot. Nem is látszik, hogy fb-n megosztott volna valamit az elmúlt hónapban?
semmi nincs a falán, az ismerősei is le vannak takarva, csak párat tudtam megnézni (akik lájkolták a képét, de a többség azt mondta, hogy nem ismeri a srácot a másik része meg vissza se igazolt.
Nem hinném, hogy nagy kalandor lenne, semmi randi ötlete nem volt a szélbe sétálgattunk órákat, magához se hívott fel, egyszer viszont tényleg történt valami akkor éppen a Margit szigeten voltunk és kb üres volt az egész sziget, az volt az utolsó találkozónk..Nem hinném, hogy nem jött be neki ami történt :( egyszer azt mondta, hogy miután elvégzi az egyetemet visszaköltözik Békés megyébe, de hogy internetkapcsolata se legyen...ezt nem mondta..:( és a mobilszámán már hívtam hajnalba kb minden napszakba és órába de mindig le van kapcsolva...
ahh azért köszönöm, hogy próbáltatok segíteni, én még várok egy fél évet, hátha ad életjelet magáról, ha nem akkor viszont tovább lépek :( és ezt nem egészen könnyedséggel mondom, sokat jelentett nekem az a kapcsolat és nem tudom egyszerűen megérteni, hogy hogy tűnhet el így valaki, a képkereső segítségével még azt is megpróbáltam kideríteni -profik közreműködésével-hogy más FB-t használ-e, de semmi nyom, mintha nem is létezett volna..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!