Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Párommal lassan 5 éve együtt vagyunk. Nagyon rendes szeretnivaló férfi. De én mégis úgy érzem hogy nem vagyok boldog mellette. Úgy érzem hogy unalmas és bezárt egy aranykalitkába. Sosem voltak csalfa de most már eszembe jutott hogy kalandokat keressek.
Hiányzik az izgalom az életemből úgy érzem megfulladok. Ti mit tennétek? Szakítani vagy megcsalni? Éreztetek már így?
2017. máj. 24. 21:03
1/9 anonim válasza:
Inkább nyisd ki szépen a szádat és közöld vele a problémáidat és azt közösen oldjátok meg!
Ti szoktatok egymással kommunikálni?
(A megcsalás a gyávák és a gerinctelen emberek fegyvere.)
2017. máj. 24. 21:05
2/9 anonim válasza:
Remélem R betűvel kezdődik a kereszt neved ...Szóval van egy lány ( feleség de nagyon lány) okos értelmes gyönyörű..nem ragozom. Valamiért önbizalomhiányos volt világ életében furcsa kapcsolatai voltak ezért. E melett egyke révén 3 generáció egy portán... el szeretett volna jönni otthonról belement egy távkapcsolatba 2éve hozzá is ment 3év járás után. Most pedig rám hajtott rájött mennyi minden hiányzik az életéből könyörgött egy randiért (nem mentem bele csak ha válik) de válni nem mer mert fél a szégyentől meg jó az a házasság. Magyarúl nem jó de még magát is győzködi , tudja melettem sokkal több mindenben lehetne része minden téren. Elhajtottam. Férjével megtette velem is megtenné. Megcsalni semmikép se szakítani inkább de én inkább külön lennék 1 2 hetet addig átgondolnám....én elutaznék a világ végére nagyszüleim házába.
2017. máj. 24. 21:29
3/9 A kérdező kommentje:
Nem R betűs vagyok :-)
2017. máj. 24. 21:33
4/9 anonim válasza:
A boldogságért neked is tenni kell, sőt elsősorban neked! Ne a párodtól várd!
Ha izgalomra vágysz, akkor javaslom a tandemugrást!
Esetleg tanfolyamok: kimozdulsz, izgulhatsz a vizsgákon, és lefoglal.
Vagy vegyél kiskutyát!
A gyerekszülést jelen esetben nem javaslom, mert te éretlen vagy komoly kapcsolatra.
2017. máj. 24. 21:33
5/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Úgy érzem az a baj hogy amikor az előző kapcsolatomnak vége lett nem hagytam magamnak időt arra hogy bulizzak flörtöljek ismerkedjenek. Az négy évig tartott. Mikor vége lett pár hónapra rá jött a mostani. Talán fél év telt el a kettő között. Gyereket nem akarok és az amúgy sem megoldás semmilyen problémára.
2017. máj. 25. 00:36
6/9 Fish1 válasza:
Szerintem is beszélj erről a pároddal. Lehet nem is tudja, hogy ilyen dolgok bántanak. Ha szeret, akkor igyekszik ő is megoldást találni erre, közösen. Ha érdektelen és nem akar tenni semmit, akkor gáz. De a megcsalás akkor se jó megoldást. Akkor inkább hagyd ott, ha nem hajlik a megoldásra.
2017. máj. 25. 02:22
7/9 anonim válasza:
Ha a kapcsolat jó amúgy, akkor érdemes lenne közösen kitalálni valamit.
Lehet kettesben is izgalmakat átélni.
De van lehetőség pl nyitott kapcsolatra is.
A szakítás kb a legutolsó opció.
A megcsalás pedig egyáltalán nem létező lehetőség.
2017. máj. 25. 08:44
8/9 anonim válasza:
#7 nyitott kapcsolat az nem az amikor bárki lefekhet bàrkivel..màrpedig az megcsalás...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!