Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők vagyunk, döntés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők vagyunk, döntés előtt állok. Mit válaszoljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szeretők vagyunk(érzelmekkel),

mindkettőnknek van családja.

Külföldre menne dolgozni hamarosan választ kell adnia hogy vállalja a munkát vagy nem.

Feltette a kérdést,mit tennék meg azért hogy maradjon?

Szerintetek,mit kellene válaszolnom?

Nem szeretném ha elmenne de úgy voltam vele hogy ez az Ő álma menjen és én egyébként sem mondhatom hogy ne menjen,erre felteszi ezt a kérdést.

2017. máj. 23. 14:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Jaj, te mar jartal itt ugyanezzel a vacak, ostoba dumaval, amivel a lyukad utani kajtatasodat ohajtottad legitimizalni... tovabbra is sajnalom, de ilyesmi csak az alja osztonlenyekkel tortenik.
2017. máj. 23. 16:48
 12/27 anonim ***** válasza:
Váljatok el mindketten, és kezdjetek együtt új életet kint.
2017. máj. 23. 17:40
 13/27 anonim ***** válasza:
hadd menjen
2017. máj. 23. 19:02
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szuper hogy itt ilyen sok tökéletes ember van,sajnos nem tartozom közétek.

Nem is vagyok büszke magamra....

2017. máj. 23. 21:18
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

még nehogymár neked álljon följebb te......

ki cseszi szét nemcsak a saját, de más családját is a vágyaiért?! ha!??!

A minimum h ezt jószívvel viseled, megérdemled, magadnak főzted!

Dehát ez a világ, mindenki követi a vágyait, semmit sem jelent már az emberi tartás.

gratula, toljátok..aztán 1 év után háét mégse műküdik, és amjd sírsz a volt férjed/élettársad ajtaja előtt hogy bocsásson emg, és ha nem teszi, akkor meg jön a "minden féri egy szemétláda" szöveg...

hát tudod mit, nem foglak megsajnálni!

2017. máj. 24. 07:45
 16/27 A kérdező kommentje:

Kedves Hozzászólók!

Senkivel nem fogok vitatkozni,nem érdekel ha keményen beszóltok és elhordtok mindenfélének!

Nem azért jöttem ide hogy háborúzzak és durva üzeneteket küldözgessünk egymásnak!

Véleményekre,tanácsokra,

tapasztalatokra lenne szükségem a kérdésről!Nem az volt a kérdés ,mi a véleményed rólam!?

Aki nem piszkálódni jött ide és megértette a kérdést azoknak köszönöm a válaszát!

2017. máj. 24. 09:54
 17/27 anonim ***** válasza:
A hazugságaidon kívűl, mi tartja még össze ezt a házasságot? Semmi! Válj el! Ne rabold tovább a férjed idejét. Vannak még normális nők.
2017. máj. 24. 10:23
 18/27 anonim ***** válasza:
Mondj valamit az érzelmeidről. Mit érzel a férjed, és mit a pasi iránt? Az a kulcsa az egész döntésnek. Bár szerintem te nem vagy szerelmes a szeretődbe, biztos csak jó vele és ragaszkodsz hozzá. Én is voltam már ugyanebben a szituban. Nekünk az lett a vége, hogy nem mentem ki vele, inkább elengedtem. Mesélj az érzéseidről.
2017. máj. 24. 14:27
 19/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szeretőjébe nem szerelmes, de hogy a férjébe sem, az tuti.
2017. máj. 24. 14:36
 20/27 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek,kész káosz van a fejemben.

Már én sem tudom ki iránt mit érzek.

Ismét mondtam neki hogy menjen, mert nem ígérhetek semmit.

Nem szeretném elhagyni a családomat.

Talán a távolság megoldja ezt a helyzetet.

2017. máj. 24. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!