Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha van barátom, de egyik barátnőmmel néha kinyaljuk egymást?
Figyelt kérdés
Néha az nem rendszeres, de van mikor heti szinten is több alkalom.
Mikor hogy kívánjuk.
Ez férfi szemmel megcsalás?
Érdemes ezt elmondani?
Vagy titok maradjon?
2015. szept. 26. 23:46
1/12 anonim válasza:
Ez ilyen kis összekacsintós titok maradjon.
Na tiplizz aludni.
2/12 curáku válasza:
Megcsalásnak tekintenéd, ha a barátod néha megmártaná magát a haverja hátsójában?
3/12 anonim válasza:
Beveheted 3. erre gerjednek a pasik. Sokkal rosszabbul esne neki ha férfi nyalna ki.
4/12 A kérdező kommentje:
De ez nem olyan, mint mikor a pasi elélvez és megcsalja a párját.
Csak nyalakodás van, még felcsatolható pénisszel sem csináltuk.
Az már nekem is megcsalásnak tűnne.
2015. szept. 26. 23:53
5/12 curáku válasza:
"De ez nem olyan, mint mikor a pasi elélvez és megcsalja a párját. "
Nem igazán tudom értelmezni ezt a kijelentést...
6/12 anonim válasza:
Tehát ha a faszid csak kinyal egy nőt, de nem dugja meg, akkor ő se csal meg? :D
7/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna, sőt izgi lenne, de úgyse nézhetném. Ez nem számít megcsalásnak szerintem. A lányok amúgy is minden szart együtt csinálnak...miért ne csinálhatnának ilyeneket is együtt néha?
9/12 anonim válasza:
Ezt nokent kicsit fura volt olvasnom XD
10/12 anonim válasza:
Nekem megcsalásnak számít akár pasi nyal,akár nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!