Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Clark Kent.. kérdése:
A csoportos szex megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Nyilvánvalóan ez nézet kérdése.
Hogy gondoljátok?
2015. szept. 12. 23:55
1/15 anonim válasza:
A csoportos szex nem megcsalás.
2/15 anonim válasza:
Nálad jobban ezt senki nem tudja, hiszen profi vagy a gruppikba.
Nekem sajna nics hozzá gyomrom:D meg hát nem szeretek gombát kapni.
3/15 anonim válasza:
Ha a párod is ott van veled és ő is benne van a buliban akkor nem. De ehhez nagyon nyitott kapcsolat kell. Nekem például soha nem menne.
4/15 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod ezt, 49%-os :-)
2015. szept. 12. 23:58
5/15 anonim válasza:
Nálam minden szex annak számít, ami nem a pároddal négyszemközt történik.
6/15 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy korunkban már a megcsalás sem teljesen egzakt fogalom.
2015. szept. 13. 00:00
7/15 anonim válasza:
Visszakérdezek, mint a lembergi csodarabbi: megcsalásnak érzed?
8/15 A kérdező kommentje:
@00:54
Nálam a csoportos szex alapvetően azt jelentené, hogy rajtam és a barátnőmön kívül beveszünk még egy lányt. Ha meg van beszélve a barátnőmmel is, hogy akkor oké, csináljuk, nem minősítem megcsalásnak.
2015. szept. 13. 03:04
9/15 anonim válasza:
ha páros számúak a csajok, akkor nem megcsalás, mert kioltják egymást én úgy tudom, ha más irányítószám, akkor meg főleg nem. :D
10/15 anonim válasza:
Ha mindketten ott vannak és páros a csoport létszáma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!