Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas? Ti mit tennetek?
Van egy baratom mar egy ideje...ugye meg szerelmes nem vagyok,ismerkedos stadiumban vagyunk csak. De mar osszejottunk. Felenk a fiu, es akarhanyszor hozza akarok erni(simogatas,puszik stb..) elhuzodik es tereli a temat, zavarban van, vagy kimegy a szobabol...nekem viszont vannak mar igenyeim...(mint minden felnott embernek,akinek mar volt szexualis kapcsolata) de barhogy probalkozom nem adja be a derekat. De okyan szinten nem, hogy mar Megfordult a fejemben olyan, hogy felrelepek
.es mas kielegiti a vagyaimat...ez csunya dolog tudom, de most mit lehet tenni...vagy szakitok vele..ez a ket lehetoseg all fent. De az utobbi fajdalmasabb mert o mar erez irantam..es nem akarom mrgbantani, de ezt igy sokaig nem lehet birni..nem tudom mit csinaljak?! Valaki volt mar ilyen vagy hasonlo helyzetben?!?!?
Nem lehet, hogy nemibeteg, csak titkolja?
Valaki nem menekülhet ennyire a szex elől.
Millió egy oka lehet ennek.
Bár azt nem értem ha nem vagy szerelmes,és semmi komolyat nem érzel iránta minek "szenvedsz" vele?
Nem akarod megbántani,mert Ő szeret.Mi lenne ha ez esetbe magadra is gondolnál?
Illetve avval is bántod,hogy Te nem vagy szerelmes belé mégis vele vagy.
Szerintem hagyd Őt békén.
Így is úgy is megbántod.
Akkor inkább hazugság nélkül csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!