Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan képes egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan képes egy férfi, tudatosan, szánt szándékból megcsalni a terhes barátnőjét?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm összejött egy kollegájával, aki 7éve van együtt,a barátnőjével. A barátnőm tudta a srác családi állapotát, és úgy ahogy tudja lelkileg kezelni a helyzetet(én rajta nem botránkozok meg mert ismerem jól, neki ez nem jelent gpndot...)

Én a fiút nem értem abszolút...hogyan képes szeretni(???) a barátnőjét, járni vele a kezelésekre, ultrahang , minden, várni a babát, miközben meg munka után, a barátnőmmel van... mi zajlik le a fejében? Ha ő is várja a gyereket, akkor... miért csinálja ezt? Akarja e egyáltalán azt a gyereket?

Leginkább olyan válaszokra lennék kíváncsi, aki volt már hasonló cipőben.

2017. máj. 17. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%

Aha, tehát ha a barátnőcid szándékosan feltúr egy kapcsolatot, mert odatartja a pcsáját a hapsi orra alá, az természetes, de milyen szemét már a férfi, hogy megcsalná a barátnőjét, amikor köztudott, hogy egy hapsinak kb totál elborul az agya a szexuális teljesítőképességének maximumán, amikor meglát egy női valagat, az elítélendő.

Na kb ezért tudok hányni az ilyen kacérkodó, ámde erkölcsösködő, szórakozó nunikáktól...

2017. máj. 18. 08:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem a szemben álló felek megítélése volt a feladat, hanem hogy mi zajlik le ilyenkor a srác fejében.

Amúgy miért akarod tudni?

2017. máj. 18. 09:00
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Gusztustalan mind a ketto. Felesleges vedened a baratnod, o sem jobb annyi empatia szorult bele is, mint egy marek doglott lepkebe. Hanyok az ilyen emberektol, nagyon sajnalom a csajt es a gyereket, nem egy ilyen ferfit es apat erdemelnek.
2017. máj. 18. 10:48
 14/22 anonim ***** válasza:
18%

Valszeg nem kap meg otthon valamit vagy valamiket.

Általában ilyenkor a nők nagyrésze ,,beletesped" szó szerint a kapcsolatba és elhagyja magát,elhízik,haját levágatja,slampos rucik,nem akar szexelni már a feleség.

Gondolom a barátnőd megadja neki mindazt amire a férfi vágyik finom punci,lapos szexy has és alak,hosszú haj.

Nem csak a pasi és a szerető a hibás ide 3 ember kell.

Nyilván oka van,hogy más nőnél keres menedéket a srác.

2.oka lehet,sajnos sok esetben ,,beesik a gyerek",undorító módon mert ,,beszedtem a gyógyszert" és nem lesz gond,közben meg sunyin nem veszik be,a srác meg nem tudott mit tenni,amúgy tudna.Ezért úgymond meggyülöli a őárját ami jogos,én is ezt tenném.

Itt nem csak a csávó meg a szerető a hibás.

2017. máj. 18. 11:01
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Jaj utolso, kivanom, hogy legyel kovetkezo eletedben no...

Bocs, hogy a terhes no nem tudja megadni a lapos hasat. :D

Te is siman b**sznad a tobbi not a terhes baratno/feleseg mellett, ilyen indokok mellett tuti.

2017. máj. 18. 11:13
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Biztos apad is mast dugott, anyad mellett azert vagy ilyen elcseszett.
2017. máj. 18. 11:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Úgy,hogy egy gerinctelen féreg...

De a barátnőd se különb,ha tudja, hogy a pasi nem szingli, sőt terhes a párja...

2017. máj. 18. 11:16
 18/22 A kérdező kommentje:

Valoban nem itelkezest kertem hanem valamifele magyarazatot...

Baratnom nem egyszer elmondta neki (tudom mert lattam a beszelgetesuket)hogy nem kene ezt ne menjen bele nem helyes stb...mire a srac azt irta h egy elete van o tudja neki mi fer bele stb. O kezdemenyezte az egeszet nem bnom vetette ra magat gonosz modon... alalult ahogy alakult sajnos ezen kar frocsogni h ki mekkora szemet... meg mindig olyan valaszt varnek ami valami ferfilogikat mutat (ha van ilyen???)

2017. máj. 18. 11:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen kerdest kiirsz, akkor fogadd el, hogy az emberek tobb fele szempontbol kozelitik meg a tortenetet es annak szereploit. Ha tetszik, ha nem a baratnodrol, is sok mindent elmond egy ilyen helyzet.Szegenyke, nem o vetette ra magat, de gondolom szabad f**zt meg nem talalt, aki tenyleg csak ot szereti es nem a pelenkazas es az etetes kozott kell majd kivarnia a napi menetet.

A kis sz*rdarabnak meg egyertelmu, hogy nincs lelkiismerete, szeretne erezni, hogy o meg mindig nagy kutya, aki barkinek beteheti(es sajnos erre talal is not). Lehet tenyleg csak becsuszott a gyerek, de gondolom senki nem tartott kest a torkahoz, hogy ne huzzon gumit. Ennyit errol. Egoista, rideg,szexorientalt, nyomorek...

2017. máj. 18. 11:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

14-es leírta neked a "férfilogikát".

Terhesen a teste változik, amit sok hím nem tud elfogadni. Ők úgy képzelik, hogy minden ugyanolyan marad, csak a hasa nő, kinyomja a gyereket, és másnap ugyanúgy néz ki. Elvégre az XY topmodell is képes volt erre, meg a Rubint Réka!

Vagyis egy tudatlan, önző büdös gyökér, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a Nap. Az ő életébe ez belefér... A feleség és a gyereke élete le van xarva.

2017. máj. 18. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!