Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képes egy férfi, tudatosan, szánt szándékból megcsalni a terhes barátnőjét?
A legjobb barátnőm összejött egy kollegájával, aki 7éve van együtt,a barátnőjével. A barátnőm tudta a srác családi állapotát, és úgy ahogy tudja lelkileg kezelni a helyzetet(én rajta nem botránkozok meg mert ismerem jól, neki ez nem jelent gpndot...)
Én a fiút nem értem abszolút...hogyan képes szeretni(???) a barátnőjét, járni vele a kezelésekre, ultrahang , minden, várni a babát, miközben meg munka után, a barátnőmmel van... mi zajlik le a fejében? Ha ő is várja a gyereket, akkor... miért csinálja ezt? Akarja e egyáltalán azt a gyereket?
Leginkább olyan válaszokra lennék kíváncsi, aki volt már hasonló cipőben.
Aha, tehát ha a barátnőcid szándékosan feltúr egy kapcsolatot, mert odatartja a pcsáját a hapsi orra alá, az természetes, de milyen szemét már a férfi, hogy megcsalná a barátnőjét, amikor köztudott, hogy egy hapsinak kb totál elborul az agya a szexuális teljesítőképességének maximumán, amikor meglát egy női valagat, az elítélendő.
Na kb ezért tudok hányni az ilyen kacérkodó, ámde erkölcsösködő, szórakozó nunikáktól...
Nem a szemben álló felek megítélése volt a feladat, hanem hogy mi zajlik le ilyenkor a srác fejében.
Amúgy miért akarod tudni?
Valszeg nem kap meg otthon valamit vagy valamiket.
Általában ilyenkor a nők nagyrésze ,,beletesped" szó szerint a kapcsolatba és elhagyja magát,elhízik,haját levágatja,slampos rucik,nem akar szexelni már a feleség.
Gondolom a barátnőd megadja neki mindazt amire a férfi vágyik finom punci,lapos szexy has és alak,hosszú haj.
Nem csak a pasi és a szerető a hibás ide 3 ember kell.
Nyilván oka van,hogy más nőnél keres menedéket a srác.
2.oka lehet,sajnos sok esetben ,,beesik a gyerek",undorító módon mert ,,beszedtem a gyógyszert" és nem lesz gond,közben meg sunyin nem veszik be,a srác meg nem tudott mit tenni,amúgy tudna.Ezért úgymond meggyülöli a őárját ami jogos,én is ezt tenném.
Itt nem csak a csávó meg a szerető a hibás.
Jaj utolso, kivanom, hogy legyel kovetkezo eletedben no...
Bocs, hogy a terhes no nem tudja megadni a lapos hasat. :D
Te is siman b**sznad a tobbi not a terhes baratno/feleseg mellett, ilyen indokok mellett tuti.
Úgy,hogy egy gerinctelen féreg...
De a barátnőd se különb,ha tudja, hogy a pasi nem szingli, sőt terhes a párja...
Valoban nem itelkezest kertem hanem valamifele magyarazatot...
Baratnom nem egyszer elmondta neki (tudom mert lattam a beszelgetesuket)hogy nem kene ezt ne menjen bele nem helyes stb...mire a srac azt irta h egy elete van o tudja neki mi fer bele stb. O kezdemenyezte az egeszet nem bnom vetette ra magat gonosz modon... alalult ahogy alakult sajnos ezen kar frocsogni h ki mekkora szemet... meg mindig olyan valaszt varnek ami valami ferfilogikat mutat (ha van ilyen???)
Ha ilyen kerdest kiirsz, akkor fogadd el, hogy az emberek tobb fele szempontbol kozelitik meg a tortenetet es annak szereploit. Ha tetszik, ha nem a baratnodrol, is sok mindent elmond egy ilyen helyzet.Szegenyke, nem o vetette ra magat, de gondolom szabad f**zt meg nem talalt, aki tenyleg csak ot szereti es nem a pelenkazas es az etetes kozott kell majd kivarnia a napi menetet.
A kis sz*rdarabnak meg egyertelmu, hogy nincs lelkiismerete, szeretne erezni, hogy o meg mindig nagy kutya, aki barkinek beteheti(es sajnos erre talal is not). Lehet tenyleg csak becsuszott a gyerek, de gondolom senki nem tartott kest a torkahoz, hogy ne huzzon gumit. Ennyit errol. Egoista, rideg,szexorientalt, nyomorek...
14-es leírta neked a "férfilogikát".
Terhesen a teste változik, amit sok hím nem tud elfogadni. Ők úgy képzelik, hogy minden ugyanolyan marad, csak a hasa nő, kinyomja a gyereket, és másnap ugyanúgy néz ki. Elvégre az XY topmodell is képes volt erre, meg a Rubint Réka!
Vagyis egy tudatlan, önző büdös gyökér, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a Nap. Az ő életébe ez belefér... A feleség és a gyereke élete le van xarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!