Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lány lefekszik a nővére barátjával?
Erről én elég megoszlott véleményeket láttam, a fiút többnyire istenítik amiért lek*ta a "hugit" a csajt meg r*ancozzák,mert gerinctelen stb.
Szerintem ezen túl is léphetünk.Ezen felül sok dolog közrejátszhat pl szerelem,vagy elcsábítás.Mindent figyelembevéve,mi a véleményetek?
Sose tudnék a tesó(i)m pasijával szexelni.
Ahhoz már valami aberrált ízlés kell.
Nem beszélve arról, hogyha a testvérem feküdne le az én párommal...soha az életben nem szólnék hozzá és elfelejteném, hogy testvérek vagyunk. Megszűnne létezni számomra.
Megoszlóak a vélemények.
A feleségem húgai meglehettek volna (más alkalommal), csak piásak voltak, és undorodtam tőlük, meg hát hüséges (hü...e) is voltam. Nem én képzelem, mára el is ismerték ezt az egész család előtt.
Ha belegondolok undorodom a feleségemtől, (nem is bízok benne, ezen a téren) mert azonos gének, és nevelés. Tehát ő sem külömb. A férjeiket viszont kicsit sem zavarja, hogy bizonyítottan ribizlik a feleségeik, és hogy velem csak azért nem csalták meg őket, mert én nem akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!