Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta a lány visszajön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a lány visszajön, csak megigazítja magát, majd láttam távozni a barátjával. Ugye nem sok ilyen lány van?

Figyelt kérdés

csak beszélgettünk, 10 percet, nem akarok tőle semmit. Azt mondta mindjárt visszajön, csak megigazítja magát. 5 perc után láttam a barátjával elmenni.

...

csak félve kérdezem: ugye nem sok ilyen lány van?

2016. júl. 16. 12:23
 1/7 A kérdező kommentje:
mármint hogy nem sok ilyen "csezd meg, szarok rád, jó felületesnek lenni, várjál csak reggelig, már rég elfelejtettelek"
2016. júl. 16. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért remélhetôleg extrém eset, de maga az alap hozzáállás, hogy olyan szinten nem tiszteli a másikat, hogy egy "bocs, nem akarok tôled semmit"-ra méltassa, az a többségnél így van.
2016. júl. 16. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán, de ki lehet fogni ilyeneket. Olyanhoz hasonló lányt, amilyen ő volt, kerüld.

Akkor tűnhet fel legközelebb, ha megcsal, ha bizonytalannak tűnik, túl sokat jár el, s gyanús, hogy annyira nem kedvel.

2016. júl. 16. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
:/
2016. júl. 16. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Paraszt. Nem te, ő. Ha nem is szimpatikus a másik, emberségesen el lehet mondani. Attól még nem kell senkit sem megalázni. Nyugalom kérdező, vannak normális emberek is. Ő pont nem ilyen volt, jön a következő.
2016. júl. 16. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Mármint a fiújával ment el? Mert akkor lehet, hogy a fazonnak nem tetszett, hogy a csaja veled beszélget és elvitte onnan...
2016. júl. 16. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint hogy mennyi hazug lány van? Hát tapasztalataim szerint nagyon sok. Tőled elvárják a bátorságot, a kezdeményezést, a tisztességet, de te a legritkább esetben kapod ezt vissza. Életem során nagyon kevés tisztességes lánnyal ismerkedtem meg, velük a mai napig is tartom a kapcsolatot. Nyilván nem esett túl jól, amikor az illető mondta, hogy azért nem tud velem találkozni, mert valakivel már nagyon komolyra fordult a dolog, de tiszteletben tartottam a döntését, és azért valahol jólesett, hogy gerinces volt velem. Viszont sorolhatnám napestig az ellenkező példákat, amikor az egyik csaj azt hazudta, hogy fejből nem tudja az új számát, de majd megadja, a másik kitalált magának egy műtétet, a harmadik még meg is mondta, hogy hová menjünk, aztán utána közölte, hogy ja, hát neki vőlegénye van, ezért nem lenne jó ötlet bárhová is elmenni, a negyedik megígérte a 2. randit, aztán lefújta, és mikor megmondtam neki, hogy de megígérte, akkor kb. megint én voltam a hibás. Ha jönnének a habzó szájú feminácik, hogy biztosan én vagyok a nyomorult, meg elkeseredésemben nőgyűlölő dumát adok itt elő, nos nekik üzenném, hogy nem vagyok nőgyűlölő, mert nem utálom a nőket, és továbbra is próbálok ismerkedni velük, én csak a tisztességtelen magatartást utálom. Úgy gondolom, hogy ha valaki intelligens módon, tisztességesen szól valakihez, és veszi azt a bátorságot és gerincességet, amit a nők elvárnak, és odamegy valakihez, akkor az a minimum, ha nem hazugságot kap cserébe.
2016. júl. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!