Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kutyámat sem ütöttem meg soha, a gyerekemet is pofon nélkül neveltem fel.
Ellenben amikor kiderült, hogy a férjem 8 hónapja csal, akkor letéptem róla a ruhát, kitéptem 3 marék haját és a vázával úgy szájba vertem, hogy kitört elöl 2 foga.
A férjem 193 cm magas volt, én 160 cm.
Ma már lehet másképp csinálnám,... bár a fene tudja, ... ez sem volt előre megtervezve.
Nos, ha nem vagy jogos védelmi szituációban, vagy a másik nem járul hozzá, akkor nem az.
Mindenesetre a hirtelen felindultságot, valamint a sértettnek a bűncselekményt megelőző erkölcstelen tevékenységét a bíróság enyhítő körülményként értelmezi.
Azaz nem jogos, de alapból egy enyhe bűncselekményről beszélünk, szóval ha el is jut vádemelésig az ügy, szerintem max. megrovást kapnál.
Nem tudom, én most mindkét válaszodra adtam egy "hasznos"-t, mert egyetértek veled is és a 25-el is.
Ellentétben azokkal, akiket még nem csaltak meg, de úgy képzelik, hogy csésze tea mellett, aprósüteményt ropogtatva, indulatok, érzelmek nélkül lehet ezt megbeszélni olyannal, akinek a szerelmünket, minden hitünket és bizalmunkat feltétel nélkül odaadtunk.
Egy-egy ilyen felismerés, ráébredés kezelése,- hogy meg vagyunk csalva, folyamatosan be voltunk csapva, hogy az addigi közös életünk alapjaiban megkérdőjeleződik - az kizárólag vérmérséklet, idegállapot és tűrőképesség kérdése.
Lehet itt szép közhelyeket mondogatni, de a valóság minden esetben más.
Nem kívánom senkinek, hogy átélje.
27#
Jól leírtad.
Mikor megtudtam , hogy a férjem megcsal, üvöltöttem vele, ahogy még soha életemben.
Kegyetlen fájdalom volt.El is váltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!