Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásért jogos a pofon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásért jogos a pofon?

Figyelt kérdés

2017. máj. 10. 19:11
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
erőszak?szerintem nem kéne túlozni, csak egy pofonról beszélünk.
2017. máj. 10. 20:12
 22/32 anonim ***** válasza:
72%

A kutyámat sem ütöttem meg soha, a gyerekemet is pofon nélkül neveltem fel.

Ellenben amikor kiderült, hogy a férjem 8 hónapja csal, akkor letéptem róla a ruhát, kitéptem 3 marék haját és a vázával úgy szájba vertem, hogy kitört elöl 2 foga.

A férjem 193 cm magas volt, én 160 cm.

Ma már lehet másképp csinálnám,... bár a fene tudja, ... ez sem volt előre megtervezve.

2017. máj. 10. 20:12
 23/32 anonim ***** válasza:
44%

Nos, ha nem vagy jogos védelmi szituációban, vagy a másik nem járul hozzá, akkor nem az.

Mindenesetre a hirtelen felindultságot, valamint a sértettnek a bűncselekményt megelőző erkölcstelen tevékenységét a bíróság enyhítő körülményként értelmezi.

Azaz nem jogos, de alapból egy enyhe bűncselekményről beszélünk, szóval ha el is jut vádemelésig az ügy, szerintem max. megrovást kapnál.

2017. máj. 10. 20:18
 24/32 anonim ***** válasza:
31%
Nem! Egy konfliktust nem szabad, és nem is lehet erőszakkal megoldani.
2017. máj. 10. 20:36
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Elg eros indok kell ahhoz, hogy barkit is megpofozzak. Bar tulajdonkeppen, mondjuk ha a ferjem a varandossag alatt csalna meg, vagy kettos eletet elne lehet en se tudnek hirtelen, hogy reagalni.
2017. máj. 10. 20:41
 26/32 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, 25-ös válaszolót 100% százalékra értékelték, én pedig 23%-on állok, pedig ugyanazt mondtuk csak más szavakkal. Valaki volna olyan kedves és elmagyarázná nekem, miért? :)
2017. máj. 10. 22:33
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én most mindkét válaszodra adtam egy "hasznos"-t, mert egyetértek veled is és a 25-el is.

Ellentétben azokkal, akiket még nem csaltak meg, de úgy képzelik, hogy csésze tea mellett, aprósüteményt ropogtatva, indulatok, érzelmek nélkül lehet ezt megbeszélni olyannal, akinek a szerelmünket, minden hitünket és bizalmunkat feltétel nélkül odaadtunk.

Egy-egy ilyen felismerés, ráébredés kezelése,- hogy meg vagyunk csalva, folyamatosan be voltunk csapva, hogy az addigi közös életünk alapjaiban megkérdőjeleződik - az kizárólag vérmérséklet, idegállapot és tűrőképesség kérdése.

Lehet itt szép közhelyeket mondogatni, de a valóság minden esetben más.

Nem kívánom senkinek, hogy átélje.

2017. máj. 10. 22:50
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
#27 Hát ez az... Persze vér ne folyjon, de ki bír ilyen hírt higgadtan fogadni?
2017. máj. 10. 23:11
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

27#

Jól leírtad.

Mikor megtudtam , hogy a férjem megcsal, üvöltöttem vele, ahogy még soha életemben.

Kegyetlen fájdalom volt.El is váltam.

2017. máj. 11. 17:02
 30/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok híve az erőszaknak, de ebben az esetben megérteném, 1 pofon a megcsaláshoz képest semmi.
2017. máj. 20. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!