Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/32 anonim válasza:
Lehet jogos, de szerintem gyerekes és gáz minden esetben a pofozkodás. Férfit semmi sem hatalmaz fel rá, hogy megüssön egy nőt (oké, küzdősportok igen, de az azért teljesen más persze...), bár szerintem nő se üssön meg férfit. Meg alapból senki senkit. A felesleges agressziót máshogy is le lehet vezetni, még ha nehéz is türtőztetni, hogy fizikailag bántsd a másikat, főleg ha azt érzed tehetetlen vagy. Bár sokszor sokkal fájóbb a másik opció...
12/32 anonim válasza:
Fizikai bántalmazás soha sem jogos, hacsak nem önvédelem fizikai támadás ellen.
Szakítani kell, nem erőszakot alkalmazni.
13/32 anonim válasza:
Bunkóéknál szokás a pofon. Aki kicsit feljebb van intelligenciába, az már nem fog pofozkodni.
14/32 anonim válasza:
Nem. Az árulásért eredetileg halál járt. Vagy az legyen, vagy pofon se :P
15/32 anonim válasza:
Nem jogos, hanem érthető. Árnyalatnyi, mégis fontos különbség.
16/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok agresszív ,de csak ez volt ami lenyugtatott. Most viszont már kicsit bánom...bár azt nem mondanám, hogy nem tenném meg megint ha ez lenne a helyzet.
2017. máj. 10. 19:49
17/32 anonim válasza:
Remélem, már kirúgtak. A megcsalás sem szép, de az erőszak elfogadhatatlan.
18/32 anonim válasza:
18.: mindkettő elfpgadhatatlan.
19/32 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy agresszív vagy... Legalábbis nem úgy értettem, de ebbe inkább nem megyek bele.
Természetes, hogy ez volt az első reakciód, és az is, hogy megbántad. Már kár ezen rágódni, ami megtörtént az megtörtént. Könnyebb úgy okoskodnunk, hogy nem mi éltük át, nem ismerhetjük a helyzetedet, magát a szituációt még akkor sem, ha voltunk hasonlóban.
20/32 anonim válasza:
#19. Az árulás az árulás, bármi a körítés. Ezért érthető. Persze, nem kell pofozkodni de érthető reakció szitutól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!