Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockatamas kérdése:
Szükségem van arra amit a szeretőm tud nyújtani. Elhagyni nem akarom a családomat mert nem akarom hogy a gyerekem tőlem távol éljen. Viszont nem kapom meg otthon amire vágyok. A szeretőm megad minden ilyen dolgot az ágyban. Meddig élhetek így?
Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 21:53
11/20 anonim válasza:
Ezek az igényeket a gyerekek után adtad elő? Az ilyesmit az ismerkedés első szakaszában beszéljük meg, nem gyerekek után.
12/20 anonim válasza:
11-nek igaza van.
Ha nem tudsz lejjebb adni az "igényeidből", akkor minek csináltál gyereket?
Gusztustalan alak vagy. Ha van egy kis esze a feleségednek, ő is félredug.
13/20 anonim válasza:
Addig élsz így míg a feleséged rá nem jön,aztán kidob a francba
14/20 anonim válasza:
Gyerekcsinálás előtt kellett volna ezen gondolkoznod... most már felelős vagy érte. Ha felelős lennél, akkor nem tennél semmi olyat, amivel elveszíthetnéd. Amit most max. tehetsz, az, hogy szépen töredelmesen bevallod a feleségednek, hogy mit tettél, és elmondod neki, hogy azért vetemedtél erre, mert nem bírtál a kukiddal, és ha ő kompromisszumkészebb lenne, akkor erre nem kerülne sor.
15/20 anonim válasza:
Hogy mered azt írni, hogy szereted a feleséged te nyomorék??! Magad csapod be!
16/20 anonim válasza:
13 dehogy dobja ki az asszony. Úgyis megbocsájt neki.
17/20 A kérdező kommentje:
Volt már lebukás nem is egy és igen megbocsájtott.
2017. máj. 8. 20:02
18/20 anonim válasza:
A nő egy kapcarongy lehet.
Én nem nézném el ezt a "páromnak".
19/20 anonim válasza:
"Volt már lebukás nem is egy és igen megbocsájtott."
Akkor ???
20/20 anonim válasza:
En megertem, de a valaszt nem tudom. Sok ember megvaltozik a gyerek erkezese utan. Foleg a nok, en is igy jartam. Ha nem all helyre a regi viszony, ha a ket fel nem tud ujra egymasra talalnj, akkor hiaba jottok azzal, h az elejen kellett volna tisztazni. Cseszheti.
Es ehhez nem kell perverznek lennie senkinek. Lehet csak siman odaadobb az agyban a 3. Fel es megbecsuli a ferfit amit anya mar nem tesz.
Sok ilyen van. Ne itelj, hogy ne iteltess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!