Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csajok! Van köztetek ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Van köztetek ilyen nő?

Figyelt kérdés

Olyan aki lefeküdt egy nős férfival, úgy hogy tudta, hogy van felesége!

Miért tetted? Hogy folytatódott a dolog? Kitudódott?

Légyszi korral írjatok!

2017. ápr. 27. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%
Viszonyom van egy nős pasassal. 19/L
2017. ápr. 28. 08:12
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

"Egy olyan férfi, akinek üres a zacsija, az egyszerűen lusta más nőhöz menni. Ha a felesége üresen tartja a zacsiját, és tele a hasát, akkor nem tud a férje más nővel foglalkozni."

Ez csak egy közhely.Nagyon sok férfinek nem tud annyira kiürülni az a bizonyos zacsi, hogy ne menjen más nőhöz, ha ez a célja.Inkább jellem kérdése ez, mint az üres zacsié.

2017. ápr. 28. 08:51
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Azért látom ágaskodtok az "üres zacsi" ellen, és mindenképpen a férfiakat okoljátok. Sokat fogtok még szenvedni, ha szerintetek mindenről csak más tehet. Főleg ha csak a férfi a hibás mindenért.

Ha tényleg üres, akkor nincs az a jó nő, aki felállítja neki, egyszerűen képtelen a szexre. Ha meg sikerül, akkor nem teljesen üres. Ez egyszerű anatómia...

De hát legyen. Én szóltam... :-)

2017. ápr. 28. 10:48
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
13-as, szépet álmodtál. :)Aki csalni akar, vagy hajlama van rá, az csalni is fog, nem lesz útjában semmilyen telítettségű zacsi. ;)
2017. ápr. 28. 10:54
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Arról nem is beszélve amikor a férfi utasítja el otthon a szexet mert "fáradt" és "nincs kedve hozzá" közben meg....de hagyjuk.
2017. ápr. 28. 12:04
 16/21 anonim ***** válasza:
12%

#15 Az egy másik történet. Akkor a feleség még nőként is megbukott. Tudod ha egy férfi nem akar szexelni egy nővel, ott komoly gondok vannak. Még egy ronda nőnek sem nehéz ágyba vinnie egy férfit. Föleg ha nincs leürítve a zacsija.

Azt, hogy egy férfi a feleségével (aki akár szépségkirálynő is lehet), nem akar lefeküdni, csak egy valaki tudja elérni nála. Maga a feleség. Sok ilyen van. De ők sem néznek a tükörbe, hanem mindjárt a férfiakat szidják.

Engem hiába pontozol le. A férjed már nem jön vissza. Inkább tanulj a múltból, a megtagadása helyett, hogy jobb legyen a jövőd.

2017. ápr. 28. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem én pontoztalak le és nem az én férjem keresett máshol örömet, viszont nem egy ismerősöm járt így.

Az én férjem csak kerek perec kijelentette az apás szülés után, hogy nem igazán megy neki velem többet és kész. Egy anyukát nem dug....Hiába voltam csinos és hiába dobtam be magam. De azóta elváltunk, van kapcsolatom, ahol megerősítést nyert, hogy jó vagyok az ágyban, úgyhogy megnyugodtam.

2017. ápr. 28. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:

#17 Szerintem nem nyugodtál meg eléggé. Még kell egy kis idő, hogy teljesen feldolgozd.

Apás szülés után, én is "fogtam a fejem", hogy "te úristen, lessz ebből még p...na?" :-) De lett. Most az említett hölgyeknek tetszeni fog, amit mondok. A te volt férjed, egy .... Aki ezért elhagyja/elhanyagolja a gyereke anyját az nem ember. De ő nem csalt meg téged, hanem elhagyott, és nem azért tette, mert veled lett volna gond. Ráadásul nem is téged hibáztatott. Tehát korrekt volt. Még ha rosszat is tett. Nekem ez jött le az írásodból.

A barátnőid, meg a saját szemszögükből, a saját szájízük szerint mesélnek neked. Eminens, hogy ők sem fogják soha belátni, főleg nem maguknak, hogy hibáztak ők is. Könnyebb a férfit okolni. Ne hidd el 100%osan, amit mondanak. Érzed te is, hogy itt, ott hibázik a történetük. Őrájuk áll, amiket írtam.

2017. ápr. 28. 18:29
 19/21 Bence_ ***** válasza:
Szülésnél eszembe se volt, hogy ebből ne lenne pina 😁
2017. ápr. 28. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Fél éve vagyok egy nős férfi szeretője. Mikor egy véletlen folytán megimserkedtünk hamar barátok lettünk, nem titkolta hogy nős és azt sem, hogy vonzónak talál.

Két évig hárítottam a probálkozásait, viszont a barátságát nem akartam eldobni. Egyébként nem is tetszett mint férfi. Aztán valahogy két év elteltével egyre fontosabbá vált a számomra és végül az elveimet eldobva szeretővé váltam.

Mindkettőnknek vannak érzelmei egymás iránt.

De nem ringatom magam olyan tévképzetekbe, hogy engem fog választani. Nem fog és nem is akarom.

Sosem beszéltünk erről a lehetőségről. Ugyanis ez nem opció. Az hogy meddig tart csak tőlem függ, ő valószínűleg bármeddig elvan ebben a helyzetben. Kérdés, hogy én mikor elégelem meg, mert hosszútávon teher ha vannak érzelmek is.

Nem buktunk még le és nagyon remélem hogy nem is fogunk. Bár nehezen hiszem el, hogy otthon tényleg nem sejtenek semmit. Egy nő nem hülye, megérzi az ilyet. Érezhető ha egy férfi szeretőt tart, még a legnagyobb óvatosság mellett is.

Engem is csaltak már meg évekkel ezelőtt, és nekem sem kellett egyértelmű bizonyíték, hogy tudjam.

Szerintem ha egy nő/férfi szeretőt tart egyszerre lesz energiával teli és mégis unott.

Tele lesz energiával, mert az új nő/férfi felvillanyozza. Sok az új impulzus amiből energiát merít.

Viszont az otthoni minden napos apróságokhot viszont türelmetlenebb lesz.

Ez persze csak saját vélemény, egyáltalán nem állítom, hogy ez minden helyzetben igaz.

28N (a pasi 37)

2017. máj. 4. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!