Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van köztetek ilyen nő?
Olyan aki lefeküdt egy nős férfival, úgy hogy tudta, hogy van felesége!
Miért tetted? Hogy folytatódott a dolog? Kitudódott?
Légyszi korral írjatok!
Volt.
Azt leszögezném, hogy nem én voltam sem az első, sem az utolsó nő akivel megcsalta a feleségét. Szóval az ő házasságuknak már úgyis mindegy. :D
Azért tettem, mert épp egy depis korszakomat éltem, ő pedig ezt kihasználta és teljesen magába bolondított. A felesége megtudta pár hónap után, de nem rám volt mérges. A férjével veszekedett nagyon sokat, ő pedig mindig hozzám rohant egy kis vigasztalásért. Kezdett elegem lenni már a családi drámáikból, szóval otthagytam. Jó régen volt már, azóta nem kezdtem ki foglalt pasival és nem is szándékozom.
Miért lettek lepontozva a választ adók????????
Csak normálisan válaszoltak a kérdésre!
Sosem a szerető nő a hibás. Egy olyan férfi, akinek üres a zacsija, az egyszerűen lusta más nőhöz menni. Ha a felesége üresen tartja a zacsiját, és tele a hasát, akkor nem tud a férje más nővel foglalkozni.
Engem lepontozhattok (megcsalt nők), de a férjetek nem azért lépett félre, mert "szemét férfi". Legalább annyira a ti hibátok is, mint az övé. Bocs.
Van olyan pasi, aki azt hiszi alanyi jogon megcsalhatja a párját mert ő férfi.
" üres zacsi, tele has"
Ha csak ennyi lenne, nem lenne ennyi megcsalt nő... Meg kb.ez annyit jelent, hogy a pasi egy szobanövény szintjèn van! Meglocsolom, oszt jóvan!
Ugye, milyen szánalmas lenne?
Hűség döntés kérdése.
Harmadikra azért haragszanak mert azt könnyebb, mint felvállalni, hogy egy rossz kapcsolatban élnek.
Mindenkit lepontoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!