Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csajok! Van köztetek ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Van köztetek ilyen nő?

Figyelt kérdés

Olyan aki lefeküdt egy nős férfival, úgy hogy tudta, hogy van felesége!

Miért tetted? Hogy folytatódott a dolog? Kitudódott?

Légyszi korral írjatok!

2017. ápr. 27. 22:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

Volt.

Azt leszögezném, hogy nem én voltam sem az első, sem az utolsó nő akivel megcsalta a feleségét. Szóval az ő házasságuknak már úgyis mindegy. :D

Azért tettem, mert épp egy depis korszakomat éltem, ő pedig ezt kihasználta és teljesen magába bolondított. A felesége megtudta pár hónap után, de nem rám volt mérges. A férjével veszekedett nagyon sokat, ő pedig mindig hozzám rohant egy kis vigasztalásért. Kezdett elegem lenni már a családi drámáikból, szóval otthagytam. Jó régen volt már, azóta nem kezdtem ki foglalt pasival és nem is szándékozom.

2017. ápr. 27. 22:20
 2/21 anonim ***** válasza:
57%
19 voltam ekkor, ez lemaradt.
2017. ápr. 27. 22:20
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagyok büszke rá, de volt. Hasonló a lényege, mint az elsőnek: depis korszak, önző voltam, full nem érdekelt az idegen nő, csak hogy nekem jó legyen. 26 voltam
2017. ápr. 27. 22:26
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

Miért lettek lepontozva a választ adók????????

Csak normálisan válaszoltak a kérdésre!

2017. ápr. 28. 00:33
 5/21 anonim ***** válasza:
58%
Azok a lúzerek pontoznak le, akik életükben nem kapnak p*nát, vagy az elkeseredett nők akiket megcsaltak, és a harmadikat hibáztatják :D
2017. ápr. 28. 00:50
 6/21 anonim ***** válasza:
27%

Sosem a szerető nő a hibás. Egy olyan férfi, akinek üres a zacsija, az egyszerűen lusta más nőhöz menni. Ha a felesége üresen tartja a zacsiját, és tele a hasát, akkor nem tud a férje más nővel foglalkozni.

Engem lepontozhattok (megcsalt nők), de a férjetek nem azért lépett félre, mert "szemét férfi". Legalább annyira a ti hibátok is, mint az övé. Bocs.

2017. ápr. 28. 01:24
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

Van olyan pasi, aki azt hiszi alanyi jogon megcsalhatja a párját mert ő férfi.

2017. ápr. 28. 05:24
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
A szexualitás rovatban olvastam nemrég egy nő írta, hogy nincs olyan dolog amit ne vállalna be a férjének, rendszeres a szex is. Edzeni jár ad a külsejére de az mégis megcsalja. De másokról is hallottam hasonlót, nagyon jó nőket is megcsalnak egyszerűen azért mert más. Sajnos a férfiak egy bizonyos százaléka képtelen a hűségre lehetsz te a világ legszebb nője vagy lehetsz re szexuálisan túlfűtött bevállalós tök mindegy, hogy a zacsi üres ha állhatatlan a pasi.
2017. ápr. 28. 06:06
 9/21 anonim ***** válasza:
89%

" üres zacsi, tele has"

Ha csak ennyi lenne, nem lenne ennyi megcsalt nő... Meg kb.ez annyit jelent, hogy a pasi egy szobanövény szintjèn van! Meglocsolom, oszt jóvan!

Ugye, milyen szánalmas lenne?

2017. ápr. 28. 06:52
 10/21 Bence_ ***** válasza:
81%

Hűség döntés kérdése.

Harmadikra azért haragszanak mert azt könnyebb, mint felvállalni, hogy egy rossz kapcsolatban élnek.

Mindenkit lepontoznak.

2017. ápr. 28. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!