Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségem megcsalt. Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem megcsalt. Szerinte véletlen volt és nem akarattal. Ez nekem magas, hölgyek?

Figyelt kérdés
38 éves férfi vagyok. üzleti dolgok miatt nem tudtam ottjon lenni. Feleségem megcsalt. Beismerte. Szerinte nem akarattal és véletlenül. Elsősorban hölgyek válaszát várom, lehet privátban is. Ez a véletlen és nem akarva megcsalás női szemmel hogy is van?
2017. ápr. 27. 11:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod,de szerintem meg nem ez volt az első eset.
2017. ápr. 27. 13:18
 22/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom mennyit vagy távol, de biztos nem lehet móka a feleségednek...hát nem volt véletlen, nyilván....de igenis el tudom képzelni, hogy egy begerjedt állapotba, baromi jókor jött a lehetőség. A kérdés az: ha továbbra is sokszor vagy távol, meg fog ismételni. Elfogadod vagy sem? Aki egyszer csalt, az legközelebb is fog...max ha okosabb, nem vallja be
2017. ápr. 27. 14:06
 23/33 anonim ***** válasza:
45%
Hát igen...valószínűleg sokszor magányos...nem vagy mellette, nem ér hozzá senki, nem öleli meg.stb...és egy véletlen sms igen nagy lángot tud lobbantani. A "véletlen" azt jelenti valószínűleg, hogy nem volt tervezett, de ha valaki ki van éhezve szeretetre, törődésre, egy másik ember érintésére, azt nem nehéz elcsábítani
2017. ápr. 27. 14:09
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott a kulcs, hogy sokat vagy távol. Sosem mondta, hogy magányosnak érzi magát? Számomra alap, hogy ha bajom van a férjemmel, akkor megmondom neki, és közösen keresünk megoldást. Elég nehezen hiszem el, hogy ez a megcsalás hirtelen a semmiből jött. Nem érezte úgy, hogy elhanyagolod? Sosem mondott olyat, hogy a munkád fontosabb, mint ő? Mennyire tudod őt belevonni a munkádba? Érti, amit csinálsz, tudsz vele beszélgetni róla, vagy egészen kívülálló? Ne érts félre, nem mentegetni akarom a feleségedet, mert nagyon nem jó megoldást választott. De nézd meg, így most odafigyelsz rá, gondolkodsz rajta. Amikor otthon vagy, mennyire tudsz rá koncentrálni? Teljesen jelen tudsz lenni, vagy olyankor is a munkád körüli gondolatok zakatolnak a fejedben? Nekem abból, amit leírtál,úgy tűnik, ez a megcsalás egy nagyon kétségbeesett próbálkozás, hogy figyelj rá. Jó lenne, ha ezeket meg tudnátok beszélni őszintén, vádaskodás és sértődés nélkül.
2017. ápr. 27. 14:13
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez hatalmas! :D

Bocs, én azonnal beadnám a válópert... még hányszor ül bele "véletlen" farkába?!

2017. ápr. 27. 15:05
 26/33 anonim ***** válasza:
76%

Látom itt a többség képtelen túlnézni a véletlen szó fölött. 38 éves üzletember létedre pedig ne legyél ennyire tuskó. Persze, ő is pontosan tudja, hogy nem kellett volna, és nem büszke a dologra, de azért a nők félrelépése inkább alapul érzelmi okokon, mint testi vágyon. Tartom valószínűnek, hogy a gyakori távolléted miatt elég magányos, te pedig nem próbáltad áthidalni ezt a gyakori távolságot köztetek. Egy leleményes fa.szi meg kapva kapott az alkalmon, kihasználta, hogy hetekig rá se sz.rsz a feleségdre (különben kvara feltűnt volna, hogy valaki épp szédíti) érzelmileg labilis és vigasztalódni akar.

Nem egyedi eset. Döntsd el, hogy akarod e még a kapcsolatot, ha igen, te is többet nyiss felé, különben nem fog változni semmi, és legközelebb már nem "véletlenül" szexel valakivel, hanem szándékosan lelép otthonról. Persze a megcsalás nincs rendben, de szerintem ezzel ő tisztában van, csak nem tudta érzelmileg érett felnőttként lereagálni a helyzetet.

2017. ápr. 27. 15:54
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen megcsalás, hahahaaa ez a nap poénja. Sírva röhögök.

Csak az a szomorú, hogy ezt te el is hiszed neki.

2017. ápr. 27. 18:48
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
A kiderülés lehet véletlen, a megcsalás nem.
2017. ápr. 27. 21:49
 29/33 anonim ***** válasza:

Sokat utazol. Szerinted ez alatt nem fog újra megcsalni? Sose lesz egy nyugodt perced.

Ennyi idősen viszont neked is tudnod kellene, hogy véletlen megcsalás nincs.

2017. ápr. 28. 07:42
 30/33 anonim ***** válasza:
60%

39 Férfi vagyok. Én szégyellem magam miattad. A minimum, hogy megszabadulsz a ribizlitől, és végre férfiként viselkedsz! Ennyire naiv, mamlasz nem lehetsz. Azt hiszed csak egyszer történt meg? Ezután is rendszeresen ez lesz. Azt meg már nehogy bevedd, hogy még te vagy a hibás!!!

Az ilyenek miatt szégyen férfinak lenni... :-((

2017. ápr. 29. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!