Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem megcsalt. Szerinte véletlen volt és nem akarattal. Ez nekem magas, hölgyek?
Ez hatalmas! :D
Bocs, én azonnal beadnám a válópert... még hányszor ül bele "véletlen" farkába?!
Látom itt a többség képtelen túlnézni a véletlen szó fölött. 38 éves üzletember létedre pedig ne legyél ennyire tuskó. Persze, ő is pontosan tudja, hogy nem kellett volna, és nem büszke a dologra, de azért a nők félrelépése inkább alapul érzelmi okokon, mint testi vágyon. Tartom valószínűnek, hogy a gyakori távolléted miatt elég magányos, te pedig nem próbáltad áthidalni ezt a gyakori távolságot köztetek. Egy leleményes fa.szi meg kapva kapott az alkalmon, kihasználta, hogy hetekig rá se sz.rsz a feleségdre (különben kvara feltűnt volna, hogy valaki épp szédíti) érzelmileg labilis és vigasztalódni akar.
Nem egyedi eset. Döntsd el, hogy akarod e még a kapcsolatot, ha igen, te is többet nyiss felé, különben nem fog változni semmi, és legközelebb már nem "véletlenül" szexel valakivel, hanem szándékosan lelép otthonról. Persze a megcsalás nincs rendben, de szerintem ezzel ő tisztában van, csak nem tudta érzelmileg érett felnőttként lereagálni a helyzetet.
Véletlen megcsalás, hahahaaa ez a nap poénja. Sírva röhögök.
Csak az a szomorú, hogy ezt te el is hiszed neki.
Sokat utazol. Szerinted ez alatt nem fog újra megcsalni? Sose lesz egy nyugodt perced.
Ennyi idősen viszont neked is tudnod kellene, hogy véletlen megcsalás nincs.
39 Férfi vagyok. Én szégyellem magam miattad. A minimum, hogy megszabadulsz a ribizlitől, és végre férfiként viselkedsz! Ennyire naiv, mamlasz nem lehetsz. Azt hiszed csak egyszer történt meg? Ezután is rendszeresen ez lesz. Azt meg már nehogy bevedd, hogy még te vagy a hibás!!!
Az ilyenek miatt szégyen férfinak lenni... :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!