Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem megcsalt. Szerinte véletlen volt és nem
akarattal. Ez nekem magas, hölgyek?
Na igen, ilyen, véletlen megcsalások, elég gyakoriak.
2017. ápr. 27. 11:54
"Véletlen visszaírt". :-D
2017. ápr. 27. 11:55
Véletlen megcsalás NINCS, maximum nemi erőszak van, de az sem véletlen :)
Először is a feleséged legyen oly kedves és ne mentegetőzzön! Álljon ki a két kis sarkára és legyen annyi gerince, hogy vállalja tetteit és annak következményeit!
A másik kérdés:
- Meg tudsz-e te neki bocsátani? (persze csak akkor, ha őszintén megbánja!!!)
- Át tudtok lépni KÖZÖSEN a sérelmen és tudtok foglalkozni magatokkal és a kapcsolattal? Vagy nem látsz már jövőt nektek?
2017. ápr. 27. 12:04
Meg sosem ultem ra veletlenul egy farokra sem. N
2017. ápr. 27. 12:06
15/33 A kérdező kommentje:
Sokat vagyok távol.Sok időm van gondolkozni.Köszönöm a válaszokat.Úgy érzem egyszer talán meg lehet bocsájtani vagyis inkább mondjuk meg lehet próbálni.
Nyilván ilyen nincs, csak így próbálta menteni a dolgot. Véletlen pl. az, ha a kezeddel leversz valamit az asztalról. Most képzeld már el ezt egy kefélés képében. Az nem véletlen. Ha feltételezzük, hogy ő nem átverni akar egy ilyen szöveggel, akkor talán arra gondolt, hogy nem tervezte a dolgot, de elragadták az "érzelmek" vagy a vágy. De attól az még nem véletlen.
2017. ápr. 27. 12:14
hat veletlenul valakinek a faxa belecsuszott, ilyen dolgol napontA tortennek teljesen veletlenul, te meg 38 evesen jo nagy balek vagy ha nem baxtad ki azonnal
2017. ápr. 27. 12:28
Nem értem, mit vártál tőlünk. Utazgass csak tovább...
2017. ápr. 27. 12:32
Én úgy vágnám ki, mint macskát szarni.
Másrészt elgondolkoznék, milyen munka éri azt meg, hogy soha nem vagy ott a feleségednek. Akkor mi Ő neked, egy bútordarab? A pénz nem ér annyit, hogy a házasságod rámenjen, akkor sem, ha rohadt sokat keresel vele. Akkor inkább érdemes egyszerűbben élni. Vagy vidd magaddal.
Hiába vagytok házasok, ha csak nagyon ritkán találkoztok... sosem értettem az ilyen emberek gondolkodását.
2017. ápr. 27. 12:41
Azért "véletlen" ,mert a feleséged sem érti, hogy mi történt. Szerintem, mivel gyakran utazol és sokat vagy távol, magányos. Egy szerencsétlen, gyenge pillanatban jött a másik pasi, aki ápolta a lelkét, aztán a többi dologmár jött magától. Beszélgessetek sokat, nem kell rögtön eldobni mindent, talán javítható.
2017. ápr. 27. 13:12
Kapcsolódó kérdések: