Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtettem, de ezek utan mi legyen?
Szóval van egy baratom 2 éve...megcsalt a kapcsolatunk elejen ,es flortolt lanyokkal..de miután ez kiderult azota semmi..néztem a facebookjat is es ott is tiszta.
Szeretem megbocsajtottam neki...
de idokozben ugy fél éve megismertem egy fiut facebookon, es belementem egy találkozoba..es az elso talin már olyat éreztem amit rég nem...és rájottem h az eddigi barátomba nem vagyok szerelmes...de szeretem mert aranyos, mindig velem van ha kell, es a szuleimmel is kijon es hosszu tavra tervez velem bizok benne...de felek h ez nem lesz eleg hisz nem vagyunk szerelmesek es romantika se szenvedely nincs a kapcsolatunkba...
viszont a msáikkal megvan minden , szerelem, szenvedely,es erzem h fél h elveszit, romantikus is ...de nem bizok benne..:( es mar vele is veszekedtunk sokszor...mert majdnem megcsalt ő is ..de bocsantatot kert es sirt :( de a biztosat nem merem ott hagyni a bizonytalanért :( és tudom nagyon csunyan 'hangzik' ...de annyira bele bonyolodtam a dolgokba hogy már nemtudom mit tegyek...
:'(
szerintetek ? ti mit tennetek? :(
Annak hogy ő régen megcsalt téged, te meg most csalnád meg őt/hagynád el őt, semmi köze egymáshoz. "Szemet szemért, fogat fogért?" Ez itt nem primitív felfogás, ha az élet más területein is annak tartod? (De)
Amúgy ettől függetlenül hagyd ott a mostani barátod. Ha nem vagy szerelmes belé, akkor csak húzod a saját magad és az ő idejét is.
Egyik kutya, masik eb.
Mi az, hogy vki nem tud donteni? Az egyikkel ugyis jobban szeretnel lenni, mint a masikkal, csak magadnak is felsz bevallani. Tessek erot venni es nem jatszadozni mas emberek erzeseivel, fuggetlenul attol ki vsalt meg kit.
Remélem a két nyereg közé esel.....nagyon jó tanulópénz lenne számodra. Nem akarok Neked rosszat, de voltam ilyen édes-hármasban részvevő és senkinek nem kívánom.
Arra kérlek, hogy legyél egyenes és őszinte, ne égessed a gyertyát mindkét végén mert pórul fogsz járni, ha találtál egy jobbat, szenvedélyesebbet, akkor ne szórakozzál a régi pasiddal, köszönj el szépen Tőle és rakjál fel mindent az új pasira.....ha bejön a számításod nagyon szakítasz, ha nem, akkor lehúztad az eddigi életed a klotyón és kezded elölről.
Ehhez tökösnek kell lenni, ha nem jön össze akkor nem mást kell hibáztatni, nem kell a másikat ugródeszkának használni, hanem egyenes gerinccel fel kell állni és tovább lépni, mert ez máshogyan nem megy. Kockáztatás nélkül nincs győzelem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!