Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti összejövetelből szeretkezés?
Először is tudom mit gondoltok azokról a nőkről akik lefekszenek egy ismerőssel, miközben van barátjuk.én is igy vélekedek még ezután az esetem.után is.
Régi ismerősöm elhívott a baráti körébe iszogatni, aztán az lett belőle, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtünk. Nem voltam full részeg, emlékszem mindenre, de nagyon kivántam, és a kíváncsiság is hajtott, mert barátomon kívül nem voltam senkivel. Barátommal pedig nem mindig élvezek el.
Tehát szégyellem magam. De elmondjam a barátomnak vagy ne?
Előbb utóbb ugyis elfogom. De félek kicsit, hogy nagyon megfogom bántani.
Mi a véleményetek erről az egészről?
Viszont jo volt az ismerőssel, és ha vissza is csinálhatnám nem tenném.

#16 Ki mondta hogy nem mondhatod el a véleményed?
Én csak azt mondtam az törjön mások feje felett pálcát aki az egész életét eddig úgy tudta élni hogy nem követett el hibákat vagy nem bánt meg még eddig semmit.
Én sem azt mondtam hogy helyesen cselekedett de Itt mindenki olyan tökéletes érdekes módon.
És véleményed lehet de a degradálás már más tészta.

#17 Hány olyan férfi van akinek csodás felesége van, gyerekeik de egyszer félre lép.
Majd el mondja és azon van hogy helyre hozza azt amit el rontott mert nyilván az csak testiség volt a részéről, tudta hogy hibázott de ő a feleségét szereti.
Ez a jobbik eset.
Szép is lenne ha úgy működne ahogy te azt a naiv kis világodba elképzelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!