Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti összejövetelből szeretkezés?
Először is tudom mit gondoltok azokról a nőkről akik lefekszenek egy ismerőssel, miközben van barátjuk.én is igy vélekedek még ezután az esetem.után is.
Régi ismerősöm elhívott a baráti körébe iszogatni, aztán az lett belőle, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtünk. Nem voltam full részeg, emlékszem mindenre, de nagyon kivántam, és a kíváncsiság is hajtott, mert barátomon kívül nem voltam senkivel. Barátommal pedig nem mindig élvezek el.
Tehát szégyellem magam. De elmondjam a barátomnak vagy ne?
Előbb utóbb ugyis elfogom. De félek kicsit, hogy nagyon megfogom bántani.
Mi a véleményetek erről az egészről?
Viszont jo volt az ismerőssel, és ha vissza is csinálhatnám nem tenném.

Ha nem mondod el, előbb-utóbb kiderül. Ha elmondod neki, még "békében" válhattok el. Ha magától jön rá, nagyon meg fog utálni. Ezt kell mérlegelned.
Próbálj meg őszinte lenni vele, megérdemli mindenki az őszinteséget.

"Barátommal pedig nem mindig élvezek el."
És akkor az a megoldás, hogy leqratod magad egy cimboráddal? Pasztmek, te őrült vagy.

Nemértem néha az itteni válaszadókat.
Nyilván én sem tartom jó dolognak ha valaki hűtlen viszont ne beszéljünk már hülyeséget!
Az ha valaki meg csalja a párját az nem feltétlenül azt jelenti hogy nem szereti.
Lehet szerelmes a párjába viszont nyilván a kémia működhet más férfival is.
Egyébként ha ő életed szerelme akkor mond el neki őszintén mi történt majd azt hogy mennyire szereted, meg bántad és adjon esélyt hogy jóvá tedd. Ha nem ő az igazi akkor mond el mi történt és szakítsatok.
Én nem török pálcát senki feje felett sem mert nincs jogom hozzá. Mindenki hibázik, megbotlik. Vállalni kell a felelősséget és tanulni a hibáinkból.
Egy a lényeg mérlegelj hogy szereted e szívből ő e számodra az ideális, ha igen mond el légy őszinte és hátha helyre hozhatod ha nem akkor is mond el és azt is hogy legyen ennek vége mert ez neked se jó főleg neki nem.

#14: Nem csak a megcsalás miatt mondjuk, hogy nem szereti a hapsit, hanem az egész általa írt szöveg miatt. Szemmel láthatóan különösebb érzéseket nem táplál szegényke iránt, szimplán megszokásból van vele. Szerelemről végképp nem beszélhetünk, mert arról tényleg nincs szó a részéről.
Miért ne lenne jogunk pálcát törni más felett? Hagyjátok már ezeket az idióta jogász közhelyeket. Létezik a véleményszabadsághoz való alapvető emberi jog, ami miatt jogod van bárkiről azt mondani, hogy gerinctelennek tartod. Kérlek, másold be azt a jogszabályt, amely szerint nem mondhatom el a véleményem. Köszi.

"viszont nyilván a kémia működhet más férfival is"
Akkor előbb ki kell lépni a kapcsolatból és utána kémiaórára menni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!