Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Baráti összejövetelből szeretk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti összejövetelből szeretkezés?

Figyelt kérdés

Először is tudom mit gondoltok azokról a nőkről akik lefekszenek egy ismerőssel, miközben van barátjuk.én is igy vélekedek még ezután az esetem.után is.

Régi ismerősöm elhívott a baráti körébe iszogatni, aztán az lett belőle, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtünk. Nem voltam full részeg, emlékszem mindenre, de nagyon kivántam, és a kíváncsiság is hajtott, mert barátomon kívül nem voltam senkivel. Barátommal pedig nem mindig élvezek el.

Tehát szégyellem magam. De elmondjam a barátomnak vagy ne?

Előbb utóbb ugyis elfogom. De félek kicsit, hogy nagyon megfogom bántani.

Mi a véleményetek erről az egészről?

Viszont jo volt az ismerőssel, és ha vissza is csinálhatnám nem tenném.

2017. ápr. 23. 17:48
1 2 3
 1/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
8%

Konklúzió: nem a megfelelő ember mellet vagy!

Szerintem mond el.

2017. ápr. 23. 17:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mondanád el? Ha ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, akkor nyilván felnőttként is kéne viselkedned.
2017. ápr. 23. 17:53
 3/22 anonim ***** válasza:
81%

Persze, nem a megfelelő ember mellett van. Mivel, ha egy nő csal, ott a férfi az oka, mert nem megfelelő. :DDD

Kérdező, gerinctelen vagy. Legalább annyi legyen benned, hogy elmondod.

2017. ápr. 23. 17:54
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

"Kíváncsiság hajtott" kellemes eufemizmus ez az erkölcstelenségre. Miért jobb árulóvá válni ahelyett, hogy kilépnél egy kapcsolatból amiben nem vagy biztos ?

"Tehát szégyellem magam".... "és ha vissza is csinálhatnám nem tenném"

Nem nem szégyelled magad. Majd amikor, fogod, akkor fogsz majd erkölcsileg emelkedni is. A jó hír az, hogy ennél már csak feljebb van. Sok sikert hozzá.

30/f

2017. ápr. 23. 17:57
 5/22 anonim ***** válasza:
70%
Mondd el. Te is tudod, hogy nem vagy szerelmes. Adj neki esélyt, hogy egy gerincesebb embert találjon és ne pazarolja rád az idejét.
2017. ápr. 23. 18:00
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

"Először is tudom mit gondoltok azokról a nőkről akik lefekszenek egy ismerőssel, miközben van barátjuk.én is igy vélekedek még ezután az esetem.után is. "

Örülök, hogy te is gerinctelen lotyónak látod magad, mert az is vagy.

2017. ápr. 23. 18:00
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el mit tettél és szakíts.
2017. ápr. 23. 18:06
 8/22 anonim ***** válasza:

no comment

nem kell elmondanod, úgyis kiderül idővel! Bár amilyen lúzer a pasid, úgyis megbocsát.

2017. ápr. 23. 18:06
 9/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
38%

"Persze, nem a megfelelő ember mellett van. Mivel, ha egy nő csal, ott a férfi az oka, mert nem megfelelő"

Nem egyszerűen csak a nő azzal hitegeti magát, hogy azzal az emberrel van aki hozzávaló pedig nem.

Ez nem a férfi hibája, hanem a nő "vaksága". Ha kevés neki a párja, akkor bizony nem a párja a jó választás neki. Lehet kell pár év "tapasztalat gyűjtés" neki, vagy másik férfi.

Nálam is a párom az első férfi az életemben, de bevallom, nekem néha még ő sok nekem, nem hogy még mással is kamatyoljak! Szóval kb, ha adott a szitu, akkor is inkább "köszönöm, nem"-et mondok, mert nem vagyok a magam ellensége!

2017. ápr. 23. 18:11
 10/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom a barátodat. Máskor talán több szerencséje lesz.
2017. ápr. 23. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!