Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasit meg lehet fogni a szexel?
Figyelt kérdés
A férjem összeveszett a legjobb barátjával, az meg bosszúból elárulta nekem hogy a férjem 3 éve csak egy nővel.Én ebből semmit nem vettem észre mert ritkán ugyan de mindig szexeltünk hetente egyszer. Ha eddig nem hagyott el akkor van rá esély hogy ezután is velem marad? Egyszer csak ráun arra a nőre.2017. ápr. 13. 19:07
1/13 A kérdező kommentje:
3 éve csal. Elirtam.
2017. ápr. 13. 19:11
2/13 anonim válasza:
Sőt, a nők jelentős hányada erre apellál...
3/13 A kérdező kommentje:
De mivel velem van így én megfogtam a szexel? Akkor miért kell neki más is?
2017. ápr. 13. 19:15
4/13 anonim válasza:
Uhh nagyon butuska vagy. Ha megunja majd talál újat hiszen megszokt már hogy két nővel van. De talán téged is kirakhat. Lehet hogy a barát meg csak kamuzik direkt.
5/13 anonim válasza:
Szexszel* és nem, de helyesírással igen. ;)
6/13 anonim válasza:
Igen, meg lehet fogni szexszel. Valószínű hogy így is van, különben nem lenne azzal a másik nővel. Ugyanis ő fogja szexszel. Te valami mással fogod. Talán a házassággal. A válás ölég nagy hercehurca, vagyonmegosztés, stb., egyszerűbb megmaradni benne. Abban igazad van, hogy ráunhat a másik nőre. Vagy a másik nő un rá erre a helyzetre. Akkor majd vagy a férjedet kapod vissza, vagy a szabadságodat.
7/13 anonim válasza:
"Ha eddig nem hagyott el akkor van rá esély hogy ezután is velem marad?"
Ezek után még vele akarsz maradni?
Azért nem hagy el, mert biztosítod neki a kényelmét, ráadásul azzal szexel, akivel akar, mert eltűröd neki, sőt, még azon vagy, el ne hagyjon :)
8/13 Szergej55 válasza:
Azzal pont nem. Ebbe a hibába esik a sok lotyó, aki 3 perc után szétteszi a lábát, majd néz bután, hogy akkor most mi van, miután az aktuális don juan röhögve lelép.
9/13 anonim válasza:
Veled csak megszokásból van, ezért is van max heti 1 szex... nem szeret ő téged, csak nem akar mással újra kezdeni.
10/13 Sunshinedoll válasza:
Nem lehet megfogni szexszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!