Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás, ha egy kollégámnak megmutattam a puncimat?

Nekem is ez ugrott be,hogy utoljára ilyen sztorit az óvodában hallottam.Ha ez tényleg igaz,akkor elég gáz így felnőtt létedre.
Szerintem egyébként megcsalás.Ha hűséges lennél,akkor nem engedted volna berángatni magad a wc-be egy pasival,aki nem a párod.De ha már így alakult,ahogy elővette ott kellett volna hagyni a fenébe, nem mutogatni magad.
Ez így nagyon gáz.Én tényleg remélem,hogy ez nem igaz.

A páromat szeretem már 3 éve és semmiért nem okoznék neki fájdalmat.
aki szereti a párját, az nem merül ilyen intim beszélgetésbe egy ffi kollégával, és teljesen nonszensz, h. a vaginádat mutogattad neki a vállalati mosdóban.
a helyes viselkedés:
1. nem beszélgetünk ilyen témákról egy ellenkező neművel a munkahelyen, sem máshol, ha érett gondolkodásúak vagyunk, és szerelmesek a párunkba.
2. a helyes reakció nem az, h. ha megmutatja a péniszét, te félrehúzod a bugyid, hanem kiviharzol a mosdóból és jelented a felettesednek, ez ugyanis felér egy szexuális zaklatással.
3. igenis mondd el a párodnak, és bízd rá a döntést.
én a helyébe kidobnálak.
mint egy hibbant, éretlen kiscsaj, úgy viselkedtél, a kedves kollégád nem különben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!