Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Két szerető, ha nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két szerető, ha nem tud egymásról az megcsalás velük szemben?

Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 20:43
 1/7 icu75 ***** válasza:
85%
Egy szeretőt nem lehet megcsalni.
2017. márc. 30. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szeretővel csalod meg az eredeti párod. Az, hogy az egyik szeretőd helyettesíted egy szeretővel, mert szexuálisan nem tudott kielégíteni a párod és az utána lévő szeretőd sem, az kicsit ellentmondásos.
2017. márc. 30. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, két szeretőd van egyszerre.

Ha mindkettő tudja, hogy ez csak egy laza kapcsolat és nem lát bele többet, akkor nincs joguk krdezősködni afelől, hogy van-e más a képben és olyankor nem is tartanám megcsalásnak, mert belementek a játékszabályba.

Fontos viszont, hogy le legyen tisztázva mindig, hogy mi fér bele egy csak szex kapcsolatba, nehogy iszonyat sértődöttség és szappanopera legyen a vége!

2017. márc. 31. 11:24
 4/7 kolosszus22 ***** válasza:
Nem, csak vigyázz nehogy összeszedjetek valami nemi betegséget ebben a nagy összevisszaságban. Nekem mondjuk dugópajtinak sem kellene az, akit rajtam kívül még többen is kezelnek egyazon időben, de ez én vagyok.
2017. márc. 31. 11:59
 5/7 icu75 ***** válasza:
Kolosszus! Ha kellene, ha nem kellene nem lehetsz biztos benne,hogy nincs más a "képbe".
2017. márc. 31. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezzel csak akkor b*szol rá, ha a két szerető szövetkezni kezd, hogy bemárt a párodnál.
2017. ápr. 6. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne. Csak férjed meg-ne tudja !!
2017. ápr. 10. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!