Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az megcsalás, ha egy kollégámn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalás, ha egy kollégámnak megmutattam a puncimat?

Figyelt kérdés
Az volt, hogy mentünk ebédelni és eléggé belementünk egymás párkapcsolataiba, majd a szex jött és ő kitért arra, hogy neki mekkora. Én mondtam, hogy azt nem hiszem. Erre megfogta a karom és behúzott a női mosdóba, majd letolta a nadrágját és rám nézett, hogy én jövök. Én nagyon lesokkoltam, de féltem, hogy nem enged ki másképp így félrehúztam én is a bugyimat és mentünk a dolgunkra. Nem volt az egész csak vagy 10 mp, de olyan hirtelen történt, hogy nem igazán gondolkodtam. A munkatársam amúgy jó pasi, ezt sajnos már mondtam is neki, de van barátom amit tud és ezek után pláne nem jönnék vele össze, ezt meg is írtam neki ezek után Fészen. Eddig se volt köztünk semmi legfeljebb érintés de én sosem gondoltam komolyan. A páromat szeretem már 3 éve és semmiért nem okoznék neki fájdalmat. Viszont nagyon rosszul érzem magam ettől, elmondjam neki, hogy mit történt, ez egyáltalán megcsalásnak számít? 26/N
2017. ápr. 3. 16:16
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
91%
A fiúknak fütyijük van a lányoknak meg puncijuk!
2017. ápr. 3. 16:26
 12/42 anonim ***** válasza:
60%
Ezek a dolgozó,felnőtt, talán diplomás emberek! Gratulálok! 26 évesen farkat meg puncit mutogatni egymásnak a wc-ben, ez igen! Remélem ezek után a "felnőtt" viselkedés után,hogy te is az a fajta életkor szerint nő, egyébént kis lány vagy,aki feltétlen elvárja a megfelelő egzisztenciát és biztos anyagi hátteret.
2017. ápr. 3. 16:36
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Köszi kérdező, jót röhögtem! xD Én is csináltam ilyet az oviban, tök jó izgi volt meg minden, de az a helyzet, hogy már akkor is tudtam, hogy azért csinálom, mert milyen izgi meg érdekes... :D Ez a "féltem, hogy nem enged ki"-duma eszméletlenül átlátszó és szánalmas, legalább magadnak ne kamuzz már...!
2017. ápr. 3. 16:37
 14/42 A kérdező kommentje:
irigyek vagytok?..
2017. ápr. 3. 16:40
 15/42 anonim ***** válasza:
83%
Irigyek...?! xD Oké, ez tényleg kamu... ilyen nincs... na köszi mégegyszer, h megnevettettél, további sok sikert! xD
2017. ápr. 3. 16:49
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, biztos, hogy a párod sem hallott még ilyet!!
2017. ápr. 3. 16:59
 17/42 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is az ugrott be, hogy az ilyet az emberek legutoljára maximum általános alsóban csinálnak, de ott is már csak a debilek, a nagy többség ötéves kora után kinövi ezt.
2017. ápr. 3. 17:02
 18/42 anonim ***** válasza:
50%
Én szakítanék veled. Nem megcsalás de akkor sem tudnám kiverni a fejemből. Szerintem ne beszélj róla neki. De ha esetleg ő is csinál valami hülyeséget akkor jusson eszedbe ez és ne dönts elhamarkodottan. A helyes az lenne ha elmondanád de valószínűleg nem szakítana veled..de a gondolat a fejében maradna. Szóval inkább ne, de kerüld azt a munka társadat.
2017. ápr. 3. 17:21
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen. Nekem is volt egy barátnőm, akinek véletlenül levette a melltartóját egy másik srác, miközben kiültek borozni a Gellértre. Hirtelen jött a dolog, nem tehetett róla.

Szóval mond el a pasidnak, meg fogja érteni, hogy csak véletlenül történhetett ez a szörnyű félreértés.

2017. ápr. 3. 17:23
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire hulye nem lehet valaki....

Ha igen ovodas szinten vagy ertelmileg...ok szoktak mutogatni egymasnak milyuk van.

2017. ápr. 3. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!