Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik hűséges férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hűséges férfi?

Figyelt kérdés
Termeszetesen sok no is hutlen,tehat nem altalanositani akarok, de mint tenyleg huseges no kerdezem a ferfiakat, hogy volt-e mar hutlen?Ha igen miert csalta meg a parjat?Szebb volt-e a kaland, mint a baratnotok?Jobb volt-e a numera, mint a tartos kapcsolatban levo szex?Illetve volt-e utana buntudat?kort is kerek.

2017. ápr. 3. 08:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár ha az ember egy kicsit is értelmes és van egy minimális életbölcsessége, akkor képes ezt felismerni, és nem lehet befolyásolni ezzel a hamis hollywood-i álomvilággal.

Csak sajnos az a baj, hogy az emberek döntő többségéből ez hiányzik, nagyon könnyű őket manipulálni, befolyásolni, megetetni őket mindenféle baromsággal, ami a tévéből jön.

Ezért mondom mindig, hogy nem biztos, hogy olyan jó dolog az, hogy teljes szólásszabadság van, meg értéksemlegesség, meg liberalizmus, meg stb., meg mindenki döntse el maga, hogyan akar élni.

Ez egy nagyon szép idea, nekem is tetszik, de csak akkor tud működni így egy társadalom, ha az emberek döntő többsége elég érett és értelmes ahhoz, hogy ne tudják ilyen szinten befolyásolni kívülről.

De a valóság ennek épp az ellenkezője; az emberek döntő többsége nem elég érett és értelmes ahhoz, hogy ezt magától végiggondolja és felismerje, hanem kritika nélkül azt teszi magáévá, amit a tévében meg az interneten lát, innentől meg az, hogy ő maga dönti el, hogyan akar élni, már nem is igaz, mert nem ő dönt, helyette döntenek, mert befolyásolják.

2017. ápr. 3. 10:23
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, csak ők egyedül vannak, így nincs kihez hűségesnek lenniük.
2017. ápr. 3. 11:02
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kizárt hogy megcsaljak valakit, nem vagyok olyan hogy fájdalmat okozzak a másiknak. Márpedig a megcsalás fájdalmat okoz. F34
2017. ápr. 3. 11:03
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Hàt ha a Szenvedélyt jelölte be a társkeresőn a legtöbb ember a kapcsolat alapköveként, akkor nem is csodálkozom, hogy ennyi a félrelépés, mert ez iszonyatos éretlenségről és tapasztalatlanságról árulkodik.
2017. ápr. 3. 12:56
 25/46 anonim ***** válasza:
39 évesen még mindig nézhetek tükörbe gond nélkül. Soha nem csaltam meg a párom, pedig voltak időszakaink... És akkor már hergeltem magam rá, de sosem tudtam megtenni, még egy "dolgozó nővel" sem. De én már kaptam szarvakat az előző nőtől, 20-as éveim elején.
2017. ápr. 3. 13:51
 26/46 anonim ***** válasza:

# 14/25

Ha már így kérdezted, bika :)

2017. ápr. 3. 16:12
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Hűséges típus vagyok, legalábbis annak tartom magam. Nem állítom, hogy sosem futott át egy pillanatra az agyamon, de vagyok annyira erős, hogy ez egy pillanatig tart csak. Sokkal többet ér a barátnőm annál, hogy esetleges egyszeri élvezetért megcsaljam és elveszítsem.
2017. ápr. 3. 16:44
 28/46 anonim ***** válasza:
Én hűséges típus vagyok, de ezt a páromról nem lehet elmondani. Pedig mindent megadok neki és a szexi jó. Mégis félre lép. Sajnos még nem találtam hűséges nőt! 44F
2017. ápr. 4. 06:36
 29/46 anonim ***** válasza:
76%
Idestova 20 éve élek hűséges házasságban,büszke vagyok magamra ez miatt,nem mondom hogy nincs összezördülés,de még mindig olyan hevesen szeretkezünk mint husz évesen.
2017. ápr. 4. 07:29
 30/46 anonim ***** válasza:
Én hűséges pasi vagyok, csak mindig olyat fogok ki aki nem ...........
2017. ápr. 4. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!