Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még hűséges férfi?
A kérdésem elsősorban az idősebb férfiakhoz szól, de bárki válaszát szívesen olvasom.
Tehát az 50-es korosztályról érdeklődnék.Ha van egy 30-as élettársa, mi a bánatnak kell nézegetni kollegákkal a rosszlányok.hu oldalt?Állítólag csak poénból volt, én valahogy nem tudok azóta nevetni.
Szexuális élet rendben, bevállalósak vagyunk, jó ízlés határain belül mindent kipróbálunk.
Szóval, kedves 50-es Urak, van hűség?
Minden korosztályban van hűség.
Bevállalósak vagytok, de vagy tényleg poénból nézegeti,
mert ugye nem vakságot fogadott, vagy neki nagyon fontos,
hogy mindent kipróbáljon. Utóbbi esetben össze kell hozni
egy thaiföldi travival, hátha benő a feje lágya :)
Köszönöm válaszod.
Semmi jel nem utal megcsalásra.Minden rohadt nap ugyanakkor jön haza, a telefonját egy percig nem rejtegeti.
Amit esetleg nem próbálunk ki, mert nincs rá igény (legalábbis nem tudok róla), az legfejjebb az állattal való aktus, illetve pisi-kaki dolgok.
Örök ellentét a férfi vagy a nő a hűtlenebb. Egyetértés nem lesz, de nem kell mindig a másik nemet b/sztatni.
én férfi vagyok és két nőm lépett félre mégse mondom hogy minden nő egy k....
Amíg a jó lányok a rossz fiúkat szeretik és a jó fiúk a rossz lányokat, addig fogadjuk el hogy ez van..
üdv
egy normális pasi, aki kiábrándult belőletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!