Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik még hűséges férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még hűséges férfi?

Figyelt kérdés

A kérdésem elsősorban az idősebb férfiakhoz szól, de bárki válaszát szívesen olvasom.

Tehát az 50-es korosztályról érdeklődnék.Ha van egy 30-as élettársa, mi a bánatnak kell nézegetni kollegákkal a rosszlányok.hu oldalt?Állítólag csak poénból volt, én valahogy nem tudok azóta nevetni.

Szexuális élet rendben, bevállalósak vagyunk, jó ízlés határain belül mindent kipróbálunk.

Szóval, kedves 50-es Urak, van hűség?

2016. okt. 31. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Minden korosztályban van hűség.

Bevállalósak vagytok, de vagy tényleg poénból nézegeti,

mert ugye nem vakságot fogadott, vagy neki nagyon fontos,

hogy mindent kipróbáljon. Utóbbi esetben össze kell hozni

egy thaiföldi travival, hátha benő a feje lágya :)

2016. okt. 31. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Semmi jel nem utal megcsalásra.Minden rohadt nap ugyanakkor jön haza, a telefonját egy percig nem rejtegeti.

Amit esetleg nem próbálunk ki, mert nincs rá igény (legalábbis nem tudok róla), az legfejjebb az állattal való aktus, illetve pisi-kaki dolgok.

2016. okt. 31. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Ez az, ha nincs semmi probléma, akkor találjunk ki gyorsan valamit. Pfejj...
2016. okt. 31. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Hűség van.De csak azért azok, akiért megéri.Amúgy nézni nem gáz.Sok nő is lájkol meg megiszt recepteket és mégse tud főzni
2016. okt. 31. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Bár én csak 30 éves vagyok és nő,de néztem már én is a rosszlányokat nem egyszer,puszta kíváncsiságból.Nem kell rögtön rosszra gondolni :)
2016. okt. 31. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretnék hűséges lenni, de most nincs kinek!
2016. nov. 3. 19:25
 7/7 anonim válasza:
47%

Örök ellentét a férfi vagy a nő a hűtlenebb. Egyetértés nem lesz, de nem kell mindig a másik nemet b/sztatni.

én férfi vagyok és két nőm lépett félre mégse mondom hogy minden nő egy k....

Amíg a jó lányok a rossz fiúkat szeretik és a jó fiúk a rossz lányokat, addig fogadjuk el hogy ez van..

üdv

egy normális pasi, aki kiábrándult belőletek

2016. nov. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!