Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy sok csaj nem a hűtlen barátját számoltatja el, hanem a más nőket teszi felelőssé?
A parodhoz erzelmek fuznek,a 3.felet joesetben nem is o
Ismered.Igy megcsalaskor sajnalod h vege es a duhod (ha meg szereted) nem tud arra iranyulni akit szivbol szeretsz.
Legbelül ők is tudják,hogy akire haragudni kéne,az a párunk. De nehéz elfogadni,hogy ilyet csinál velünk , szeretjük, könnyebb arra haragudni, akit nem ismerünk.
Az én exem is megcsalt egy lánnyal.Hónapokig szidtam, átkoztam azt a lányt.Időbe telt rájönnöm, hogy az exemen kívül senkire nem szabadott volna haragudnom.Ő neki volt kapcsolata, ő neki nem lett volna szabad belemennie a megcsalásba,amikor tudja,hogy ott voltam neki.
A lány szingli volt és utólag kiderült,hogy azt sem tudta,hogy van barátnője az exemnek.
Szóval tényleg szégyellem magam,amiért a lányra haragudtam.
De azóta úgy vagyok vele,hogy akit vinni lehet,azt vigyék. Adom a kabátot és menjen akkor az életemből.
Aki szeret,velem tervezi a jövőt, az akkor is hűséges maradna,ha 100 VS modell hajtana rá. A hűség döntés kérdése.
Úgyhogy teljesen igazad van, a csaj nagyon hülyén reagálta volna le.
Ilyenkor inkább meg kéne köszönni a csajnak,hogy miatta kiderült,hogy milyen emberrel is élek együtt.
Pedig mindenki magában kereshetné a hibát, persze az más amikor valaki kalandvadász és otthon is mindent megkap, sok és rendszeres szexet és félre megy. De amikor már csak a gyereknek élnek a nők vagy pár év után ráunnak a párjukra és 2-3 havi 1szex van ne csodálkozzatok ha félremegyünk.
Mert az örök hűséghez a sok bújás,csók,szex és szeretet is hozzá tartozna ám! Nem a csak megvan a párom, már mindegy mit csinálok egy kapcsolatban... 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!