Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van hogy sok csaj nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy sok csaj nem a hűtlen barátját számoltatja el, hanem a más nőket teszi felelőssé?

Figyelt kérdés
Olyan hülye sok nő, ahelyett hogy a hülye hűtlen párjukra lennének mérgesek, más nőkre gurulnak be, hogy az mekkora qrva hogy elcsábítja, meg ilyenek. Legjobb barátnőmmel lógtunk a városban, és volt ott egy helyesebb pali, aki nagyon nézett minket, szemezett, barátnőmnek egész felkeltette az érdeklődését, bátorította mosollyal meg nézésével, de csak nem jött oda a srác. Azért, mert volt neki barátnője, aki aztán meg is érkezett, és észrevette hogy a barátja nagyban szemezik a barátnőmmel. Hát, a hülye csaj helyett hogy lekevert volna egyet a fütyinek hogy aztán faképnél hagyja, fogta magát és rikácsolva a barátnőmnek rontott, meg akarta tépni. Hát amúgy ha pl. nekem jött volna és egyedül vagyok, szerintem meg is vert volna, volt azért erő meg hév a csajban, de a barátnőm az meg jártas valami közelharcban, úgyhogy jól odarúgott neki, mielőtt még rávetette volna magát. Utána még próbálkozott egy vérszegényet a csaj, úgyhogy a barátnőm levitte a földre, de nem bántotta amúgy, csak nem hagyta magát. Ezt csak mondom, hogy nekik az van tanítva, földre vitel után még oda kell rúgni valahova, akár több helyre is, pl. ágyékra ha férfi, hogy ne tudjon újra támadni, túl gyorsan felkelni, legyen idő eliszkolni. De nem tett ilyet ezzel a hülye csajjal, nem okozott fájdalmat neki, csak amennyit muszáj volt ugye. Na erre meg a csávó is már odajött, és amúgy akkora link volt, hogy félt a barátnőmtől, alig mert odajönni felsegíteni a barátnőjét. :D Mondjuk, lehetett is rá oka hogy féljen. :P Hülye link alak az ilyen, de hát a barátnője is. Aztán le is léptek, közben a barátnő azért még fröcsögött ránk, azaz főleg a barátnőmre. Rögtön utánuk mondjuk mi is leléptünk, mert már túl sok figyelmet vontunk magunkra. Olyan ijesztő volt amúgy, ahogy nekünk rontott az a dömper, de hát sötét az ilyen hogy nem inkább a barátját számoltatja el, nem? Jó, elismerem, vannak kis lotyó akik foglalt palikra nyomulnak, de akkor is csak annál érnek célba, amelyik hűtlen, amelyik nem szerelmes, szóval ugyanúgy a pasival van a baj szerintem.
2017. márc. 30. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Persze, hogy a pasival, vagy a csalóval van baj, de hozzá szeretet fűz. Ez nem mindig szűnik meg azonnal, ahogy kiderül a hűtlenség.
2017. márc. 30. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezzen szoktam gondolkodni.
2017. márc. 30. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez a könnyebb, mint szembenézni a valósággal, hogy a párjuk a fő hunyó.
2017. márc. 30. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:

A parodhoz erzelmek fuznek,a 3.felet joesetben nem is o

Ismered.Igy megcsalaskor sajnalod h vege es a duhod (ha meg szereted) nem tud arra iranyulni akit szivbol szeretsz.

2017. márc. 30. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Legbelül ők is tudják,hogy akire haragudni kéne,az a párunk. De nehéz elfogadni,hogy ilyet csinál velünk , szeretjük, könnyebb arra haragudni, akit nem ismerünk.

Az én exem is megcsalt egy lánnyal.Hónapokig szidtam, átkoztam azt a lányt.Időbe telt rájönnöm, hogy az exemen kívül senkire nem szabadott volna haragudnom.Ő neki volt kapcsolata, ő neki nem lett volna szabad belemennie a megcsalásba,amikor tudja,hogy ott voltam neki.

A lány szingli volt és utólag kiderült,hogy azt sem tudta,hogy van barátnője az exemnek.

Szóval tényleg szégyellem magam,amiért a lányra haragudtam.

De azóta úgy vagyok vele,hogy akit vinni lehet,azt vigyék. Adom a kabátot és menjen akkor az életemből.

Aki szeret,velem tervezi a jövőt, az akkor is hűséges maradna,ha 100 VS modell hajtana rá. A hűség döntés kérdése.

Úgyhogy teljesen igazad van, a csaj nagyon hülyén reagálta volna le.

Ilyenkor inkább meg kéne köszönni a csajnak,hogy miatta kiderült,hogy milyen emberrel is élek együtt.

2017. márc. 30. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Pedig mindenki magában kereshetné a hibát, persze az más amikor valaki kalandvadász és otthon is mindent megkap, sok és rendszeres szexet és félre megy. De amikor már csak a gyereknek élnek a nők vagy pár év után ráunnak a párjukra és 2-3 havi 1szex van ne csodálkozzatok ha félremegyünk.

Mert az örök hűséghez a sok bújás,csók,szex és szeretet is hozzá tartozna ám! Nem a csak megvan a párom, már mindegy mit csinálok egy kapcsolatban... 39F

2017. márc. 30. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy hasonló kérdésnél már leírtam a véleményem. Röviden annyi a lényeg szerintem ,hogy ha x évet "rááldoz" valaki a pasijára akkor eléggé odacsap a tény, hogy megcsalta. Ilyenkor (van akinek) könnyebb a szeretőt hibáztatni a pasira meg áldozatként tekinteni, mint belátni, hogy egy ilyen gyökérrel van együtt.
2017. ápr. 1. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!