Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit kéne tennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomoru angyal kérdése:

Szerintetek mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 7 éve vagyunk együtt a jelenlegi párommal ö 10 évvel idösebb nálam van 2 gyermekünk is de nem valami jó a kapcsolatunk már ..elhanyagol és már meg is csaltuk egymást régebben. nemrégiben találkoztam egy sráccal ö egyidős velem

régebben is nagyon tetszett már nekem és most elkeztünk talizgatni de az elsö alkalom nem volt jo mert teljesen bepánikoltam és nem ment nem tudtam elengedni magam és elküldtem de megbántam és ugy érzem hogy érzek is valamit a srác iránt szerintetek mit csináljak most ???

2017. márc. 27. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Fuss neki mégegyszer..
2017. márc. 27. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

2 gyerekes anya sracrol irogat ultra gyerekes stilusban.

Csalad a parod gyerekeid apjat es kerded mi legyen ?

Ultra gaz vagy

2017. márc. 27. 08:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát először is legyél saját magadban tisztával néhány dologgal kapcsolatban.

Egyáltalán meg akarod-e menteni a jelenlegi kapcsolatod? Ha igen, akkor felejtsd el az új delikvenst és dolgozz rajta. Ülj le jelenlegi pároddal és vázold fel az érzéseid, illetve, hogy ez igy neked nem tartható állapot. Ha hajlandó cáltoztatni, dolgozzatok együtt a kapcsolaton (akár szakember bevonásával is). Ha abszolút nem hajlandó kooperálni, akkor itt az ideje a külön utaknak.

A másik, amit tiztáznod kell, hogy az új férfi iránt csak azért érzel bármit is, mert ő foglalkozik veled, vagy más dolgok, tulajdonságok is felkeltették az érdeklődésed? Ezt fontos, hogy a lehető legobjektivebben tudatositsd, mert könnyen lehet, hogy csak a "törődésbe vagy szerelmes".

Sok sikert!

2017. márc. 27. 10:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk erről hogy miért nem törödik velem és mindig az volt a kifogás hogy sok a munka és hogy fáradt ..de folyton nőket néz az interneten is viszont én rám mégcsak rám sem néz még egy csókot is úgy kell kérnem tölle elegem van ebböl hogy én alázkodjak meg fojton neki csak akkor kellek neki ha hiánya van..
2017. márc. 27. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez esetben viszont a részedről akkor lépned kell. Viszont ne rohanj bele egy új párkapcsolatba. Beszélj a másik férfival, vázolj fel teljesen őszintén mindent.
2017. márc. 27. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!