Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki bosszút állt megcsalás után?
20 éves voltam mikor megcsaltak (legalábbis az akkori páromról kiderült... :D)
Évekig voltam dühös a másik lányra és a szemét is ki tudtam volna kaparni. Aztán szép lassan rájöttem, hogy nem a lányra kellet volna haragudnom. Sőt így 8 év elteltével inkább sajnálom, beleszeretett az akkori barátomba, aki aljas módon kihasználta.
3-4 évvel azután hogy kiderült az eset kezdtem máshogy látni a történteket. Sokáig tartott beismernem, hogy az a kapcsolat akkor már nem működött jól. És jobb is hogy így alakult, akit el lehet vinni, azt vigyék csak!
Mostmár örülök, hogy nem álltam bosszút és én nem bántottam meg akkor senkit bosszútól vezérelve.
A lány is azóta boldog párkapcsolatban él, az exem azóta a sokadik nővel él, apuka lett és keserű az élete. Az élet megtette amit kellett :)
Jó érzés hogy örülni tudok a másik lány boldogságának és bár nem szeretem a kárörvendést, de ember vagyok és bizony jó kis elégtétel, hogy az exem boldogtalan.
Bár sajnálom a jelenleg barátnőjét és a gyerekeit is.
De, vmit félreértetek.
Egy emberre lennék mérges, a páromra. Mondjuk vele, annyit tennék, h engem többé nem lát és én sem szeretném őt. A csaj nem érdekelne, nem ő volt foglalt, nekem nem tartozott semmivel.
De, ez az alap eset.
Jelen történetben négy szereplős a szitu.
Ahol, egy foglalt csaj mászott bele egy másik pár kapcsijába. És ahelyett, h szerelmüket vállalná/k, ha már egyszer oda volt, maradt az eredeti kapcsolatában.
Akkor ennek most mi értelme volt??
Válalja fel a tetteiért a felelőséget!
Az ő kapcaija sem lehet jó, ha kifelé nézegetett.
Szóval biztosan jól teszed Kérdező, ha felvilágosítod a pasiját, mert szegény csaj nem mer szólni, h nem működik már a kapcsijuk. 😎
Soha nem alacsonyodnék le ilyen szintre hogy boszût àljak.
Sztm szànalmas dolog a bosszû.
Lépj tovàbb és tegyél érte hogy Teis boldog légy.
N25
Én a szakítás/közöny kombót preferálom, de ismertem olyat aki elvitte minden lakott településtől vagy 20km-re dugtak egy jót, majd ott hagyta 5000 forinttal az út szélén.
30/f
Pont ma írta ki pesten hallottamba egy csávó, hogy anno megtudta, hogy a barátnője megcsalta, és ő úgy állt bosszút, hogy egyik hajnalban felkelt a csaj mellől, és belesz.rt a táskájába, meg a fürdőszobát is összetapicskolta a bélsarával. Nem tudom, nem kamu-e a sztori...
Ebben a történetben amúgy én is tájékoztatnám a fiút, hogy tudja, megcsalta a kis barátnője. Nem bosszúból, hanem mert én is szeretném tudni. Ne legyek már egy olyan kapcsolatban vígan, ahol a másik fél félrekefél..
Akartam, de letettem róla.
Anno ő törölt, hogy az új nő előtt ne bukjon le.
Évek múltán keresgetett, írkált. Elolvastam, nem válaszoltam. Bejelölt. Töröltem.
Utcán köszönt, átnéztem rajta. Majd 1x megkérdezte az utcán, miért vagyok bunkó, miért nem köszönök vissza. Akkor visszaválaszoltam, hogy mivel facen nem vagyunk ismerősök, így nem ismerjük egymást, anyukám meg arra tanított, ne álljak szóba idegenekkel.
Aztán ott hagytam...
Megcsalt a fėrjem håzas nővel.Kidobtam, addig könyörgött a nőnek, hogy elhagyta a férjét.Megvan a nőről a véleményem, de nem ėrdekel.Sokszor eljåtszottam a bosszú gondolatával, de ennél többre tartom magam, hogy meg is tegyem.De bīzom abban, amit a 11-es īrt, hogy elėgtėtelt kapok majd az ėlettől.Különösen, hogy miôta szėtmentünk megtudtam, nem ez volt az első.Az egyėb kiderült viselt dolgairôl nem is beszélve.
Remėlem, az ėlet benyûjtja majd a volt férjemnek a számlát.
Ha ûgy ėrzed, neked megkönnyebbülėst jelentene a bosszû, tedd.A lány barátjának is joga lenne tudni, kivel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!