Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mindig a szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a szeretőt hibáztatják?

Figyelt kérdés
Ha a házasságban félrelép a férfi a szerető a ribi,de a férjet senki nem bántja. Miért?
2017. márc. 25. 18:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

16-os ki mondta,hogy te vagy a hibás?! Nem tartalak ribinek sem.

Nem azért linkeltem be ,csak egy példaként,hogy nem értem miért téged hibáztatnak?! Mert én is hasonló helyzetben vagyok,mint te.

Mindenki megnyugodhat nem vagyok szerető,csak szerelmes.

2017. márc. 25. 20:44
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

Mert számos embernél mindig egyszerűbb azt a felet hibáztatni, aki a legkevésbé hibás, ha egyáltalán az.

Nem a szerető tette tönkre a "családot" / kapcsolatot. A szerető már annak következménye, az már tönkre ment előtte, különben nem lenne harmadikfél. Miért lenne hibás, ha tegyük fel neki elég ez így?

Akkor ki a hibás? A férfi biztosan. Kié a felelősség? A férfié és a megcsalt párjáé.

2017. márc. 25. 20:52
 23/28 anonim ***** válasza:
22%

Érdekesek ezek a dolgok szerintem is.

Pedig mindenki hibás valamilyen szinten, a házasságban élők vagy azért mert nem képesek megbeszélni a problémáikat, vagy nem tartják magukat a megbeszéltekhez. És értelemszerűen hibás a harmadik fél is, még akkor is ha valójában nem volt célja a csábítás.

Szerintem nem minden fekete és fehér, nagyon könnyű ítélkezni mások élete felett. Sokan nagyon élvezik is ezt, addig sem kell foglalkozni a saját életével.

A másik kedvencem, hogy ha a férfi lép félre akkor a szerető a hibás, az aljas csábító, szegény férj csak áldozat. Ha a nő lép félre akkor mindenki megértő mondván hogy érthető hiszen nem kapta meg a férjétől a kellő figyelmet megértést... WTF?

Legalábbis itt gyk-n ezeket lehet látni.

2017. márc. 26. 08:56
 24/28 anonim ***** válasza:
8%

Először is, minden szituáció más. Másodszor, mindenki hibás. Csak kérdés, hogy milyen arányban.

És igen, hibás a megcsalt fél is, mert valamiért eljutott odáig a másik, hogy ezt tegye. Persze ilyenkor jö, hogy de én mindent megtettem, volt szex is elég, miért nem beszélte meg, ha gondja volt. De: Biztos nem tett meg mindent, és nem is várható ez el. Valószínűleg mégsem volt elég szex, csak a duzzogás miatt a másik fél már elő se merte hozni, hogy mégsincs. A problémák megbeszélése két emberen múlik. Nem mindegy, hogy hogyan történik, mik a kimenetelei a korábbiaknak, van-e egyáltalán esélye a megcsaló félnek, hogy a problémái meghallgatásra találnak, stb.

Szóval nem kell sajnálni senkit, nem kell hibást keresni, nem kell hibáztatni senkit, mert valamelyest mindenki hibás, még ha ezt nem is ismeri el senki sem! Túl kell lépni, folytatni az életet egy új mederben úgy hogy a vége mindenkinek a lehetőségekhez képest jó legyen.

2017. márc. 26. 10:16
 25/28 anonim ***** válasza:
35%

Ez a Gy.K.!!!..:(

Itt a szereto az artatlan baranyka,neki nem kell senkire tekintettel lenni..ellenben a megcsalt fel tehet rola,hogy megcsaltak...miert nem volt tokeletes.

A megcsalo pedig jogosan csalta meg a parjat...

Erdekes felfogas.

Nekem is lett volna 1000 okom megcsalni a ferjem,megse tettem.

Ellenben engem csaltak meg. tudom," biztos tettem is erte,megerdemlem,stb..."

Szereto is lehettem volna ,ha akarok,megse kellett mas ferje,es nem arultam el senkit,nem robbantottam szet csaladokat

Errol ennyit.

2017. márc. 26. 10:55
 26/28 anonim ***** válasza:
28%
Sokaknak könnyebb a "másik nőt" hibáztatni, aki "elszerette a férjét" , elcsábította stb. Mert könnyebb, mint belátni, hogy a férje egy hazug görény, akinek fontosabb volt egy dugás, mint a családja, és ő erre a görényre pazarolt x évet. Meg persze sokszor hallani azt is, hogy ha nem lennének lotyók akkor nem lépne fére a pasi...Hát köszönöm, de nekem nem lenne nagy vígasz, hogy csak azért nem csalt meg, mert nincs olyan nő aki széttenné neki a lábát. Meg hát valljuk be sokan megbocsátanak mert ott a ház/gyerek/hitel stb. Hát nem könnyebb nekik együtt élni egy ártatlan báránykával aki az események áldozata lett, mert az a szemét maca behálózta, pedig neki a család volt addig az első.
2017. márc. 28. 07:15
 27/28 anonim ***** válasza:

Aki nos foglalt pasi ala fekszik az egy utolso ribizli.

Es egy szep nap majd az ovet viszi mas es megerdemli.

A szereto olyan mint egy utolso kaloz a sulyedo hajot lekeli es tamadja meg.

A hazassag sulyed o pedig rasegit ezert hibas ne nagyon.

Egy igazi buszke erett no ilyet nem tesz.

Csak nyomorek bena erkolcsileg nulla lelki nyomorek onbizalomhianyos no elegszik meg szereto szereppel a tobbinek jut szabad pasi

2017. márc. 28. 07:24
 28/28 anonim ***** válasza:
61%

26-os Válaszolóval maximálisan egyetértek.

Engem is csaltak már meg. Évekig tartott belátnom, hogy nem a harmadik fél volt a hibás, hanem én és az akkori barátom. Sokáig tartott magamnak is beismernem, hogy vastagon hibás voltam, hiába hittem én jó barátnőnek magam. Ettől még a megcsalás etikátlan marad és egy problémás kapcsolatban nem ez a megoldás. De nem hibáztathatok másokat. Ma már a másik lámy szemébe őszintén tudok mosolyogni és nem haragszom rá, az exemre sem de róla a mai napig megvan a véleményem.

Azóta én nem ítélem el a szeretői státuszban lévőket, mert minden helyzet más. És sosem tudhatjuk mi vezetett odáig. Lehet hogy szerelem, lehet hogy ők sem akarták, hogy így alakuljon. Olyan is van, hogy a férfi azután vallja be, hogy családos mikor már érzelmek is vannak. Sőt azóta úgy gondolom, hogy akit el lehet vinni azt vigyék nyugodtan, mert olyan férfi nekem nem kell.

2017. márc. 28. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!