Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a szeretőt hibáztatják?
Szerintem mindig a csaló a hibás.
De egyébként a szeretőt csak akkor szokták hibáztatni, ha nő. Akkor r1bi. Vagy a feleséget, mert nem volt anál, pisi, kaki, fülszex. Ha a feleség csalja meg a férjét, nyilván ő a hibás, de láttál már olyat, hogy akkor előveszik a férfi szeretőt, hogy miért csábította el a nőt?
ki mondta, hogy egyből?
egyesek szakértőnek érzik magukat abban, amibe egyáltalán nem láthatnak bele.
Aranyos vagy, hogy belinkelted a kérdésemet és kicsit a nős férfit is elővetted...
Ez olyan tipikus, mindig a nő a hibás. :)
Igazából nem érdekel, ha ri-bancnak néznek, vízszintbe nem is kerültem vele, de azt valahogy figyelmen hagyják.
Az emberek irigyek és szeretnek alaptalanul szavakkal dobálózni.
De még az is gyakran előfordul, hogy a férjet kiáltják ki hibásnak, a nő szeretője meg "a megmentő" "a menő kan" szerepben tetszeleghet.
Hibás..nem hibás... mindenki hibás sztem egy szerelmi háromszögben.
Mi emberek nem vagyunk tökéletesek.
Akkor sem vagyunk azok, ha arra törekszünk...
Hosszú, most itt gyékán, nem fejteném ki, de meggyőződésem, h az ilyen megcsalásos történésekben mind a három szereplő hibás...
Nem tetszik, hogy hibáztatnak ?
30/f
Abban én is egyet értek, hogy a csaló a hibás.
Akkor döntse el, hogy vagy képes az aktuális társával együtt élni és szereti e őt eléggé vagy sem.
Ha arra vetemedik, hogy megcsalja akkor az nem szereti a párját ilyen egyszerű. Nem kell melléduma meg magyarázkodás, ha szereti nem csalja meg.
A másik aki meg egyedül van aki a szerető úgymond, azt meg miért is izgassa?? Mert együtt van egy nővel, aki vele akar lenni, vagy egy 3. idegen fél miatt aggódjon? Az csak élvezi a helyzetet amíg tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!