Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtegyem vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy sem?

Figyelt kérdés
sziasztok!van egy férjem aki nagyon sokat bántott engemet mindig meg bocsájtottam neki és feltétel nélkül szerettem de megváltozott bennem valami most hogy minden jó lehetne vallahogy nem megy ,nem tudom szeretni!nem uttöt meg egy éve mindent megtesz hogy jó legyen de nem megy nekem,velem van a baj?van valaki aki teccik vagy kicsit már többet is ézek iránta,vagy csak szimplán a szexuális vonzalom,mikor a közelében vagyok mindig mosolygok minden problémám mintha elszált volna,ö más ilyet még nem éreztem soha sem 5 éve ismerem soha nem volt közötünk semmi ,szimplán csak flörtölgettünk egymással es enyi,egy hétig szünettet tarotunk a férjemmel és vele kétszer találkoztam csókolózáson kivül nem volt semmi!!!kételyeket támaszt bennem egyszer ugy érzem szeret és velem akkar lenni máskor meg olyan mintha nem is érdekelném,nehéz ez igy nem beszélek velem 2 napja és olyan mintha folytogatnánk nem tudom hová tenni próbálok nem rá gondolni de csak ö jár a fejemben hogy mijen lenne vele élni,stb....azt mondta hogy szeret,és próbára tettem egyik barátnöm fb ról rá irtam hogy lehet e vele ismerkedni stb,és ö nem habozzot rögtön igent mndot,mi megbeszéltük hogy nem fog mással beszélni és én sem fekszek le a férjemmel valahogy megpóbálunk megoldás keresni arra hogy ott hagyjam,azt irta a lánynak hogy szex az lehetne közötük (nem ismerte az a barátnömet)és mikor kérte hogy külgyön képet magáról akkor átküldtem az enyémet,azt irta tudta hogy én vagyok,de semmi mást nem irt,leirtam neki hogy ez igy nem megy ez nekem rosz,ha neki más kell mennyen máshoz anyi volt a válszsa hogy küldött egy csufolódós szmájlit.és azóta nem ir én sem neki!!szerintetek hogy érezhet ö?és én mit tegyek???.......egyenlöre nincs más választásom mint a férjemmel mradni,de nem szeretném ezt sokáig huzni hisz ez neki sem jó!!szeretem nagyon nem tudom hogy most mért vagyok ilyen ?mért nem kell?mikor mindent megtesz hogy szeressem???!tanácsot kérek mert már önmagamat sem találom kettöjuk közöt!!21 lány
2017. márc. 25. 08:44
 1/7 A kérdező kommentje:
a lényeg lefeküdjek vele és aztán hagyjam vagy semmi ne legyen,lehet hogy csak szexuálisan vonzódok ennyire hozzá??mondjuk mikor elöször megcsókolot nem azt éreztem amit vártam
2017. márc. 25. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Az lenne a jó ha külön tudnád kezelni a két kapcsolatot, ami tudom, nagyon nehéz.

A férjeddel vélhetőleg végérvényesen megromlott, kihűlt a kapcsolatotok, amit nagyon nehéz lenne helyreállítani.

Ezt még jobban megnehezíti a másik pasi, akihez én a helyedben egyáltalán nem fűznék nagy reményeket, főleg tartós kapcsolatra vonatkozóan nem.

Először a házasságodat kellene lezárni, vagy helyreállítani, aztán tovább lépni.

Lehet,hogy ebbe a másik pasiba csak azért kapaszkodsz és azért vágyakozol utána, mert a férjed iránt már nincsenek érzéseid, amit viszont keresnél, és vágysz rá.

2017. márc. 25. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fő baj hogy gondolom meggondolatlanul, még gyerekfejjel mentél férjhez. De ezzel már nem lehet mit tenni, Max elválni.

De legelőször is próbáljátok meg a férjeddel rendbe hozni a dolgokat. S ha ez nem megy, akkor érdemes elgondolkodnod azon hogy hogyan tovább, hogy van e értelme ennek az egésznek. Nagyon fiatal vagy még, nem érdemes egy rossz házasságban benne maradnod (mondjuk az 40-50 évesen se jó), még előtted az egész élet, más kb ilyenkor kezd el ismerkedni.

Ezt a pasit viszont szerintem felejtsd el, nem úgy tűnik mint aki komolyan gondolná, csak össze törné a szíved. Meg elég gerinctelenség a megcsalás, ha nem tudjátok helyre hozni a házasságotokat, akkor inkább váljatok el, és kezdj tiszta lappal új kapcsolatot.

Illetve a barátnőd faceről nem látta hogy az a barátnőd? Pl azt hogy ismered, vagy ha van közös kép is. Ez esetben persze hogy sejthette hogy te vagy, ha nem tudta az viszont gáz, s szintén bizonyítja hogy nem gondol ő semmit komolyan, csak szórakozik.

2017. márc. 25. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat jó tanácsok csak negyon nehéz ez igy,elveszve érzem magam kettöjuk között,elfelejteném ha tudnám!4már össze törte a szivemet többször is am ö 34 éves és kétszer volt nös 3 gyerek van nem is tudom mit higyek azt hittem más leszek neki vagy vagyok mint az elözö kettö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de lehet ha lefeküdnék vele elmulna minden
2017. márc. 25. 10:52
 5/7 Bence_ ***** válasza:
100%

Élsz egy borzasztó rossz életet, kapcsolatot és vágy a boldogságra, békességre. Ezért a pasiért azért vagy oda mert volt két kedves szava és figyeld rád.

Zárd le a mostanit, rakd rendbe magad, mert így csak cseberből vederbe kerülsz.

Jól gondold meg kivel és miért szerelmeskedsz.

2017. márc. 25. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem mindkettő pasit dobni kell
2017. márc. 25. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
A pasi nem gondolta komolyan veled ennyi !Az gàz ha azt irta hogy szex lehet akkor simàn lefeküdne mással is !
2017. márc. 25. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!