Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem vagy sem?
Az lenne a jó ha külön tudnád kezelni a két kapcsolatot, ami tudom, nagyon nehéz.
A férjeddel vélhetőleg végérvényesen megromlott, kihűlt a kapcsolatotok, amit nagyon nehéz lenne helyreállítani.
Ezt még jobban megnehezíti a másik pasi, akihez én a helyedben egyáltalán nem fűznék nagy reményeket, főleg tartós kapcsolatra vonatkozóan nem.
Először a házasságodat kellene lezárni, vagy helyreállítani, aztán tovább lépni.
Lehet,hogy ebbe a másik pasiba csak azért kapaszkodsz és azért vágyakozol utána, mert a férjed iránt már nincsenek érzéseid, amit viszont keresnél, és vágysz rá.
Fő baj hogy gondolom meggondolatlanul, még gyerekfejjel mentél férjhez. De ezzel már nem lehet mit tenni, Max elválni.
De legelőször is próbáljátok meg a férjeddel rendbe hozni a dolgokat. S ha ez nem megy, akkor érdemes elgondolkodnod azon hogy hogyan tovább, hogy van e értelme ennek az egésznek. Nagyon fiatal vagy még, nem érdemes egy rossz házasságban benne maradnod (mondjuk az 40-50 évesen se jó), még előtted az egész élet, más kb ilyenkor kezd el ismerkedni.
Ezt a pasit viszont szerintem felejtsd el, nem úgy tűnik mint aki komolyan gondolná, csak össze törné a szíved. Meg elég gerinctelenség a megcsalás, ha nem tudjátok helyre hozni a házasságotokat, akkor inkább váljatok el, és kezdj tiszta lappal új kapcsolatot.
Illetve a barátnőd faceről nem látta hogy az a barátnőd? Pl azt hogy ismered, vagy ha van közös kép is. Ez esetben persze hogy sejthette hogy te vagy, ha nem tudta az viszont gáz, s szintén bizonyítja hogy nem gondol ő semmit komolyan, csak szórakozik.
Élsz egy borzasztó rossz életet, kapcsolatot és vágy a boldogságra, békességre. Ezért a pasiért azért vagy oda mert volt két kedves szava és figyeld rád.
Zárd le a mostanit, rakd rendbe magad, mert így csak cseberből vederbe kerülsz.
Jól gondold meg kivel és miért szerelmeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!