Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem-e vagy el se menjek?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki elhívott estére bulizni. Lesz nyársalás meg iszogatás is. Azt mondta, hogyha benne lennék, akkor lefeküdhetnénk egymással. Egyfelől imponáló, mert nagyon régóta bejön, másfelől meg olyannak tűnik a dolog, mintha egy r***ncként tekintene rám, akit megkaphat egy éjszakára. Nem akarok a suliban beszédtéma lennék, hogy megvoltam neki. Ha szingli lenne, még talán bele is mennék, de ott van neki a barátnője, akivel nem tudom, hogy milyen a viszonya. Nagyon gondolkozok rajta, hogy mégsem megyek és akkro nem lesz ilyen gond, de jó is lenne kikapcsolódni már.2016. máj. 7. 19:06
1/10 anonim válasza:
Szerintem menj el, érezd jól magad, viszont ne add neki oda magad! Ebből érezni fogja, hogy téged nem lehet csak úgy megkapni, egyetlen menetre sem, a magad ura vagy, és akkor fogsz lefeküdni valakivel, amikor te akarsz, nem pedig akkor, amikor csettintenek.
2/10 anonim válasza:
Ezt ugye nem komolyan kerdezed? Hol van a mai nokbol (jo, "nő" ez esetben) a tartas, nokent kerdezem? Hogy jutsz el egy pasival ilyen intim beszelgetesig, hogy ilyet mondhat neked siman? Miert degradalod le magad ennyire? Nyarsalas helyett, menj novessz tartast meg meltosagot es ne imponaljon, hogy egy srac felajanlja neked hogy egy ejszakara megdug. Ez nem imponalo. Ez szanalmasan lealacsonyito es szomoru hogy nem is latod ezt.
3/10 A kérdező kommentje:
Végülis jön velem egyik barátnőm, így elmegyek. Köszönöm a válaszokat! Semmi esetre se fog történni semmi, mert autóval megyek és én vezetek.
2016. máj. 7. 19:17
4/10 anonim válasza:
Én soha nem feküdtem le ennyi idősen (mondjuk amúgy sem) "csak úgy" srácokkal,mert mindent kibeszélnek,és rólam ne beszéljenek...
5/10 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi, de igencsak próbálkozott.. . Lehet ezmiatt prűd vagyok, de többet érek egy esténél
2016. máj. 8. 06:28
6/10 anonim válasza:
Ez nem prűdség,csak nem vagy egy használható,utána meg szemétbe dobható curva.
7/10 anonim válasza:
tartás nem egyenlő a prűdséggel... o.O
8/10 anonim válasza:
Szerintem sem prűdség, én se feküdnék le valakivel ha csak úgy megkérdezné, akkor sem ha bejön. Így kiderül kitartó-e és hogy mennyire vágyik rád. Ha azonnal odaadod magad akkor több mint valószínű hogy tényleg r***ncnak nézne, és nem csak ő hanem a fél baráti társaság. Tehát szerintem várj vele, majd ha kiérdemelte akkor megtörténhet a dolog.
9/10 anonim válasza:
Nem olvastátok, hogy a srácnak barátnője van?
Te meg kérdező, megéred a pénzed. Nem is azon aggódsz, hogy szegény csaj, meg stb. Hanem hogy te csak úgy nem adod oda magad. Jézusom...
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mint korábban írtam nem történt semmi, de igencsak próbálkozott a srác...
És azért nem mentem bele, mert nem fogom más kapcsolatát én tönkretenni...
És ahogy a mondás is tartja, csak azt lehet vinni, aki hagyja magát. Ő pedig igencsak hagyná ;)
2016. máj. 16. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!