Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félreértené ezt egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértené ezt egy férfi?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk lenne felé egy kérdésem. Az,hogy megkérdezném tőle,hogy te amúgy 9év alatt egyszer sem, sose csaltad meg a feleséged. Utána megkérdezném,hogy ,de miért. Félreértené?
2017. márc. 24. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

Nem értené félre!

Rögtön vágná, hogy dugni akarsz!

És mi az, hogy miért nem csalta meg?

Talán azért, mert arra tett esküt!

Idióta!

2017. márc. 24. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
10%

Imádom, amikor más jobban tudja az én dolgaimat.

1-eske, sosem csaltam meg a barátomat, de igen, tetszett már nős férfi és én ugyanezt megkérdezném tőle, amit a kérdező leírt.

Miből gondolod, hogy le is akarna vele feküdni?

Hol írta? Mutasd már meg!

Neked miért is fájna egyébként?

2017. márc. 24. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar vele lefeküdni, akkor minek rugózik azon, hogy félre érti-e? Miért érdekli ennyire?

Na és te is olyan értetlen vagy, mint a kérdező, vagy miért kérdeznél meg házas férfit, hogy miért nem csalta meg a nejét? Ez egy gusztustalan kérdés, ami maximum provokációnak jó. De hát egészségedre, én leírtam a véleményem.

2017. márc. 24. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondom,hogy nekem nem tetszik foglalt pasi,de békén hagyom,mert tisztelem.Szóval ez a stílus szerintem r..ancos,hanyagold,ha jót akarsz magadnak,neki,és a családjának!Persze lehettek jóban,de van egy határ.Nem ítéllek el,de nem tanácsos kacérkodni olyan emberrel,akinek igenis van vesztenivalója.Ráadádul te is lehetsz feleség egyszer...nyilván nem örülnél,ha majdani férjed megalázna.
2017. márc. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!