Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a "férjemnek" áll feljebb?
Megtudtam, hogy megcsalt.
Bíztam benne. A kezem is tűzbe tettem volna érte.
Ennek ellenére, amikor kiderült nem érdekelt, nem fájt.
Teljesen nyugodt hangon mondtam neki, hogy: Jól van. Most ezzel én nem tudok mit kezdeni, de holnap visszaköltözöm a szüleimhez."
Erre ő kiabálni kezdett, hogy nagyon szerethetem ha ilyen lazán reagálok erre. Utána meg sírt és könyörgött, hogy bocsássak meg neki és ne legyek ennyire közönyös és hideg, inkább kiabáljak vele mert ennél minden jobb.
Engem, őszintén, nem érdekel a könyörgése. Nem is értem mit képzel.
En amikor megtudtam, hogy megcsaltak nem tudtam ilyen kozonnyel reagalni.
Forrt bennem a duh es legszivesebben, egy kanal vizben megtudtam volna fojtani.
Ugyes vagy! Egy percig se szomorkodj miatta.
Nem érdekel, ha lepontoztok, de válaszolok a kérdésre:
Egy megcsalás okában mindíg benne van mindkét fél, bármennyire nehéz ezt elfogadni.
Azért azon érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért jutott idáig a dolog. Egy jó kapcsolatban nem lép félre a pasi. Valószínűleg otthon nem kapta meg, amire egy férfinek szüksége van, elutasítottad, amikor szexelni akart, vagy egyéb ok miatt. A férfiaknak sajnos sokkal több szex az igényük, mint a nőknek, és ha nem kapják meg otthon, előbb utóbb logikusan más megoldást keresnek. Így aztán ő is érezheti azt, hogy okkal lépett félre és bár ez nem lehet indok, de ő úgy érzi, hogy emiatt jogos volt a félrelépése.
14#
A szex nem lehetett a baja.
Rendszeres, kielégítő volt a szexuális életünk.
Nem volt ellaposodva, de még csak a házasságunk sem.
Éreztettem, hogy szeretem, programokra is jártunk,nem unatkoztunk. A gyerek kérdéssel sem nyúztam.
Egyszerűen csak vágyott más nőre mert ő ilyen.
De nem vagyok hajlandó eltűrni ezt neki és visszafogadni.
Úgy gondolom, hogy mindent megbeszélhetett velem. Ha valami problémája volt akkor jól titkolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!